Radio Simplu

5 dintre cele mai ciudate moduri prin care oamenii fac contrabandă cu droguri și sunt prinși

Drogurile, în prezent sunt mai căutate și mai ușor de găsit ca niciodată. Din păcate, foarte multe persoane aleg să consume aceste substanțe extrem de nocive care de cele mai multe ori nu numai că le pun în pericol și le ruinează viața, dar le și aduc moartea.

 

Dependenții sunt în stare să facă absolut orice pentru a procura droguri și în aceeași măsură există foarte mulți oameni care aleg să facă contrabandă și să câștige niște sume substanțiale prin asumarea unor riscuri mai mult decât majore. Mai jos vei putea afla despre cele mai ciudat moduri prin care oamenii au fost prinși făcând contrabandă de droguri.

 

1. Oral

Deseori numit „înghițitor” sau „transportator intern”, acesta reprezintă unul dintre cele mai nebunești moduri de transportare a drogurilor prin intermediul gurii.

Un transportator își poate amorți gâtul sau poate înghiți prezervative pline de droguri sau chiar mănuși, mai apoi urmând ca el să le îndepărteze natural sau uneori cu ajutorul laxativelor.

 

„Cei care transportă astfel drogurile pot avea până la 200 de pachete într-o singură călătorie, cu fiecare pachet conținând între 2 și 50 de grame de substanță.”, a spus pentru VICE Dr. Fernando Caudevilla care este specializat în efectele consumului de droguri.

 

2. Cățeluși

În 2006, niște cățeluși din rasa labrador retriever au fost folosiți pentru a face contrabandă cu droguri în Columbia. 6 dintre ei transportau aproximativ 3 de kilograme de heroină în stomacurile lor, conform CNN.

Burțile cățeilor au trebuit să fie tăiate și traficanții au lipit pachetele de heroină în interiorul lor.

 

„Metoda șocantă a organizației de a face trafic cu heroină prin implantarea ei în stomacurile cățeilor este un indice adevărat al limitelor pe care traficanții le depășesc pentru a face un profit.”, a spus Agentul Special, John Gilbride.

 

3. Aghiazmă

În 2008, un bărbat cu vârsta de 50 de ani a încercat să facă trafic cu zeci de sticle ce conțineau drogul violului, ketamina în New York.

El a afirmat că toate sticlele conțineau de fapt aghiazma pe care el a obținut-o din Canada, cu toate că autoritățile ce au folosit câini special antrenați pentru astfel de operațiuni au avut o altă poveste diferită de spus.

 

4. Peruci

În 2008, două femei au încercat să facă trafic cu 2,2 kilograme de cocaină cu ajutorul unor peruci.

Tinerele femei din Marea Britanie au fost arestate în Jamaica în timp ce se se pregăteau să plece cu un avion spre Londra având droguri în valoare de aproximativ 222 000 de dolari.

 

Acesta nu fusese totuși prima dată când s-a încercat un trafic de droguri prin această metodă; 12 alte persoane au fost arestate din același motiv, încercând să transporte droguri din Panama în Statele Unite ale Americii.

 

5. Prepuț

În 2011, Antoine Banks a fost arestat și condamnat la închisoare din cauza posesiei de droguri, lucru care cel mai probabil ar face altă persoană într-o astfel de situație să nu se mai gândească la această activitate niciodată. Totuși, asta nu s-a întâmplat.

 

Banks a încercat să facă trafic cu droguri în închisoare prin intermediul elasticului de la lenjeria lui intimă în care înfășurase drogurile și pe care mai apoi le-a ascuns în prepuțul lui.

Un alt bărbat, Joshua Hare a fost arestat în 2016 deoarece a ascuns o cantitate incredibilă de 7,2 grame de cocaină în același loc menționat anterior.

Add comment