Radio Simplu

5 cazuri în care femeile și bărbații se uită la aceleași lucruri dar le văd diferit

Se spune că frumusețea feminină poate fi apreciată doar de femei. Și nu este tocmai adevărat. Nu doar bărbații sunt specialiști în a aprecia frumusețea feminină. Dar nici imparțiali nu sunt.

1. Alegerea hainelor
Bărbații observă frumusețea femeiii în întregime. Dar femeile vor observa totul, de la materialul eșarfei la calitatea paltonului. nu există un public mai critic  decât femeile.

2. Aspectul exterior
Doa o femeie poate înțelege de cât efort este nevoie pentru a obține un păr superb și un ten luminos. Și bărbații le observă, dar nu știu exact detaliile din spatele pregătirile.

3. Machiajul
Cu siguranță și bărbații apreciază un machiaj frumos făcut, doar ca rezultat final. Femeile scanează orice detaliu ca simetria ochilor sau culoarea omogenă a fondului de ten.

4. Întâmplările
Bărbatul va aprecia femeia în întregime. Îl va impresiona zâmbetul discret, râsul zgomotos, privirea expresivă. Dar o femeie va aprecia ținuta, gesturile, timbrul vocii și multe alte lucruri din care reiese calitatea de doamnă adevărată sau femeie lipsită de maniere.

5. Silueta
Se spune că și bărbații și femeile apreciază în același fel silueta. Dar nu e adevărat. Bărbații observă formele, privirile lor cad pe zonele-cheie ale corpului feminin. Dar ochiul unei femei nu va trece cu vederea nici celulita de pe fund, nici abdomentul cu colăcei și nici kilogramele în plus.

Add comment