Radio Simplu

20 de momente groaznice prin care trece orice femeie atunci când se află la menstruație

Așa cum toată lumea știe, în fiecare lună, femeile trec prin acele momente groaznice în care își dau seama că urmează să fie la menstruație. Probabil aceste câteva zile sunt unele dintre cele mai nefericite pentru noi deoarece trecem prin numeroase schimbări de stare, avem dureri, suntem irascibile și parcă nu putem suferi pe nimeni din jurul nostru. Toate știm deja ce înseamnă să fii la menstruație și ce presupune asta, iar de cele mai multe ori suntem frustrate din cauza faptului că bărbații nu pot înțelege asta și nu își pot imagina cum este.

 

Indiferent de unde ești, există câteva lucruri comune prin care trecem toate atunci când ne aflăm la menstruație și cu siguranță dacă și tu ești femeie te vei regăsi în lista de mai jos. Dacă și tu urăști acele momente când hormonii tăi o iau razna, atunci citește lista de mai jos și convinge-te măcar că nu ești singura care trece prin aceste chinuri lunare.

 

1. Acel moment dezgustător când trebuie să cureți toaleta de tot acel sânge pe care l-ai eliminat.

2. Iar după aceea descoperi niște pete mai vechi de sânge de când ai avut cu o lună înainte menstruație.

3. Nu mai spun că dacă faci o curățenie mai amănunțită este posibil să descoperi anumite urme chiar și pe podea.

4. De asemenea, acel moment groaznic și trist în care îți dai seama că tocmai ce ți-ai pătat așternuturile albe și proaspăt spălate.

5. Să nu uităm și de diminețile în care te trezești, iar atunci când te ridici din pat pur și simplu poți simți o întreagă cascadă care este pe punctul de a curge.

 

6. Sigur nu sunt singura care trebuie să își pună două absorbante pe timpul nopții pentru a evita să mă trezesc dimineața plină de sânge.

7. Uneori mă gândesc că poate mor sau uterul meu se dezintegrează atunci când văd mici cheaguri de sânge care mă sperie.

8. De asemenea, presupun că și tu ai trecut prin numeroase momente în care ai simțit că este absolut necesar să te duci la baie chiar dacă ești în public deoarece parcă intestinele tale vor exploda.

9. Nu uita de momentul în care îți introduci un tampon și din păcate te murdărești pe deget după ce termini toată operațiunea.

10. Și există și acea situație în care sângele îți curge pe mână imediat ce îți scoți tamponul deja folosit.

 

11. Pe lângă crampele care par că te sfâșie, de parcă asta nu era suficient, îți dai seama că ai ajuns să transpiri ca și cum ai fi alergat un maraton întreg.

12. Cel mai mul urăsc acea situație în care se întâmplă să îți scapi pe jos tamponul înainte să îl folosești și să nu ai unul de rezervă.

13. Iar pentru cele care folosesc absorbante, ei bine, clar și ție ți s-a întâmplat ca una absorbant să se lipească prea tare de lenjeria ta intimă.

14. Sau chiar și mai rău este atunci când el se lipește de lenjeria ta intimă sau chiar de părul pubian.

15. Toate femeile trebuie să urască atunci când se pătează în timpul somnului și sângele ajunge nu numai să murdărească cearceaful, dar și salteaua.

 

16. Nu mai spun despre acele băi din locurile publice care nu sunt dotate cu un coș de gunoi în care să îți poți arunca deșeurile.

17. Știi și tu acel moment în care  îți dai seama că mergi destul de ciudat pentru că nu ți-ai introdus tamponul corespunzător, nu-i așa?

18. Și clar cea mai teribilă senzație este aceea când îți scoți un tampon care este destul de uscat.

19. Iar cel mai paranoic moment este acela când ai impresia că îți curge foarte mult sânge și că te-ai pătat, dar de fapt totul este în regulă.

20. Și în final, acea mică înmormântare pe care o ții pentru toate perechile tale de lenjerie intimă care sunt ruinate din cauza menstruației.

Add comment