Radio Simplu

15 chinuri prin care sigur treci dacă ești o persoană păroasă

Femeile se împart în două categorii: cele cărora le crește foarte greu părul de pe corp și cele cărora le crește foarte ușor și repede. Să fii una dintre acele femei „păroase” nu e deloc un lucru ușor.

Orice metodă abordezi pentru îndepărtarea firelor de păr este un coșmar, căci nu funcționează niciodată 100% în realitate. Te simți păcălită de fiecare dată când cheltui banii pe un produs care promite rezultate de lungă durată (ceară sau epilator), doar pentru a constata, cu multă dezamăgire, că nu e adevărat. Cel puțin nu în cazul tău.

Iată câteva situații în care categoric te vei regăsi dacă ești una dintre femeile care se confruntă cu o creștere rapidă a părului pe corpul său:

1. Îți petreci aproximativ o treime din viața ta în duș.

2. Trebuie să te razi pe picioare în fiecare zi în timpul verii, dacă ai de gând să îți lași picioarele la vedere mai multe zile la rând.

3. Ți-ai ras picioarele ca să poți purta pantaloni scurți și doar câteva ore mai târziu, te-ai trezit cu o miriște notabilă pe picioare.

4. Ai ras doar anumite secțiuni ale picioarelor, ca să poți purta blugi rupți, pentru că ai fost prea leneșă ca să te epilezi peste tot.

5. Trebuie să plănuiești în avans dacă vrei să porți o cămașă sau un maieu fără mâneci.

6. Probabil că a trebuit să te epilezi de două ori într-o zi, pentru că da, părul tău crește chiar atât de repede.

7. Iar dacă ai purtat brusc un tricou fără mâneci, ai avut grijă să stai tot timpul cu brațele lipite de corp, pentru a nu ți se vedea axilele păroase atunci când le ridici.

8. După ce ai petrecut o oră în duș, ai descoperit că ai nevoie de o cutie de plasturi, căci te-ai tăiat peste tot. Și gândul la aspectul picioarelor tale de după te îngrozește.

9. Ai cercetat cel puțin o singură dată metoda îndepărtării părului cu laser.

10. Și tu cel puțin ai cercetat îndepărtarea părului cu laser.

11. Cu cât mai mult timp ești într-o relație, cu atât mai relaxată devii în privința părului de pe corpul tău.

12. Ai încercat toate aparatele de ras, epilatoarele, cremele, ceara, benzile și tot ce s-a putut pentru a verifica gradele diferite de durere pe care le experimentezi în timpul epilării.

13. Ai cheltuit o grămadă de bani pe ceară și produse care nu fac altceva decât să rupă două fire de păr, fără nici o rușine.

14. Părul din jurul sfârcurilor este o problemă reală, dar adevăratul test de rezistență este dacă îl vei păstra sau nu.

15. Scurgerea de la duș se înfundă la câteva zile, din cauza volumului mare de păr care îți cade.

Redactia Radiosimplu

Add comment