Radio Simplu

11 lucruri pe care bărbații le fac și care determină femeile să fie nesigure în relații

E în natura umană să avem anumite incertitudini, indiferent dacă este vorba de aspectul nostru, personalitatea, abilitățile noastre (sau lipsa lor) și ce cred ceilalți despre noi.

Sperăm întotdeauna că oamenii din jur ne vor ajuta să ne simțim mai bine cu privire la noi înșine, dar asta nu e întotdeauna cazul.

Stima de sine ar trebui să vină din interior, chiar și la cei care sunt imuni la judecățile altora, căci până și ei se pot simți nesiguri di cauza cuvintelor sau acțiunilor altcuiva.

Unii oameni vor plasa un comentariu trecător, fără să aibă nici o idee că acesta te va afecta pe viitor și că îți va zdruncina încrederea de sine.

Partenerii romantici încearcă, de obicei, să ne facă să ne simțim bine cu privire la noi înșine, sau cel puțin așa ar trebui, dar uneori, reușesc exact opusul.

Unii bărbați spun sau fac lucruri care le supără pe femei, dar cel mai important, le pun într-o ipostază defensivă, ceea ce le umple de insecurități și griji legate de relație.

Iată câteva exemple de lucruri pe care bărbații le fac și care umplu femeile de insecurități:

1. Flirtează deschis cu alte femei

Când ești pe afară cu partenerul, e drăguț să crezi că el se concentrează numai asupra ta și nu te-ai gândi că ar putea flirta cu altcineva în timp ce tu ești acolo.

Dar unii bărbați (și chiar și femei) flirtează în mod natural, iar femeile percep imediat diferența în felul în care o tratează pe ea și celelalte femei, iar asta le lasă în îndoială.

Unele femei se simt foarte nesigure atunci când văd că bărbatul lor flirtează cu alte femei chiar în fața lor. La urma urmei, dacă așa vor acționa atunci când ești în jur, ce ar putea face atunci când nu ești în jur?

De asemenea, femeile se pot teme că partenerul lor caută o relație nouă sau caută să le înlocuiască cu totul.

2. Ascunderea telefonului

O persoană care nu are nimic de ascuns, nu ascunde nimic. Dacă partenerul tău încearcă să păstreze tot ceea ce face pe telefon ascuns de tine, vei fi tentată să pui la îndoială tot ceea ce face și faptul că te-ar putea părăsi.

Toată lumea are dreptul la intimitatea lor, dar dacă un bărbat își ține telefonul ascuns de tine de fiecare dată când ești prin preajmă, ar putea fi un semnal de alarmă.

Nu e de mirare că un astfel de comportament repetat face femeile să se simtă nesigure, iar dacă partenerul tău acționează așa, e timpul să discutați despre ceea ce se întâmplă.

3. Le încurajează să facă sport

Bineînțeles, dorim ca persoanele pe care le iubim să fie sănătoase și să arate în formă din punct de vedere fizic, iar dacă vom găsi o modalitate de a le încuraja să adopte obiceiuri sănătoase, cu atât mai bine.

Dar când un bărbat îți spune că ar cam fi cazul să începi să faci sport pentru a deveni mai atractivă, o femeie este foarte ușor rănită în amorul propriu.

Motivul este că atunci când aude astfel de cuvinte, o femeie se gândește instant că partenerul ei îi dezaprobă corpul într-un fel sau altul.

Mai jos, îți vom prezenta câteva semne care-ți spun că ești într-o relație cu o femeie nesigură:

4. Se agață de tine – Trebuie să vă atingeți constant, să vă îmbrățișați, să vă țineți unul de celălalt. Această femeie se simte sigură și iubită numai atunci când te agăți fizic de ea.

5. Este obsesivă – Se gândește mereu la iubitul ei, nu se poate concentra asupra muncii sale.

6. Este speriată și nesigură – A fost respinsă de atâtea ori încât caută semne constante că actualul partener vrea ceva serios cu ea. Îi este greu să creadă că-i pasă de ea la fel de mult pe cât îi pasă ei de el.

7. Fără limite – Este în permanență la dispoziția iubitului ori de câte ori sună sau vrea să o vadă. Nu contează ceea ce face, renunță la tot pentru a fi cu el.

8. Negarea – Pierdeți contactul din când în când, relația are anumite fragilități, dar ea tot speră că veți putea rezolva problemele.

9. Dăruiește – Ea este cea care oferă toată dragostea în relație.

10. Dragoste extatică – Atunci când este lângă iubitul ei după o separare, este copleșită de iubire intensă și arzătoare.

11. Atrasă de oamenii complicați – Întotdeauna se atașează de oamenii răniți sau care au nevoie să fie vindecați.

Poate că femeia face parte din genul cel slab, care are nevoie mereu de asigurări, dar dacă bărbații ar fi mai atenți la ceea ce fac sau spun, lucrurile ar arăta mult mai bine pentru relațiile lor.

Redactia

Add comment