Radio Simplu

10 lucruri greșite pe care le facem cu toții în fiecare zi

Există numeroase lucruri în viețile noastre care ne ocupă mult mai mult timp decât ar trebui și asta mereu ne aduce în culmea disperării. Din fericire, Internetul este plin de sfaturi și trucuri utile care ne ajută să depășim aceste momente și ne învață cum ne putem simplifica și ușura viața. Multe dintre lucrurile pe care le faci zilnic, și asta s-ar putea să fie un șoc pentru tine, sunt făcute în mod greșit pentru că poate așa ți s-a spus că trebuie făcute sau pur și simplu din cauza puterii obiceiului.

 

Cu toții ar trebui să știm cum putem să ne organizăm timpul mai bine și cum ne putem bucura de unele lucruri zilnice prin intermediul unei maniere mai ușoare. Dacă deja te-am făcut curios, tot ceea ce mai ai de făcu este să citești lista de mai jos; vei putea observa prezentarea unora dintre cele mai banale lucruri din lume, dar pe care și tu cu siguranță le faci greșit. Doar citește și află singur!

 

1. Băutul sucului la doză – doar pune paiul în orificiul pe care îl are cheița dozei și sucul tău nu va mai curge niciodată pe lângă atunci când îl bei.

2. Oul ochi perfect – poți face un ou ochi de o formă perfectă fără să cumperi vreo ustensilă sau aparat special pentru a face asta; tot ceea ce trebuie să faci este să tai un inel de ceapă și apoi să spargi oul în interiorul inelului în tigaie.

 

3. Prinderea firelor și cablurilor – pentru a te asigura că firele electrice nu sunt întinse sau contorsionate atunci când le prinzi unul de celălalt, doar fă un mic nod în locul în care urmează să le legi și ai rezolvat această problemă.

4. Curățarea usturoiului – pune căpățâna de usturoi într-un borcan și pune-i capacul. Imaginează-ți că ești un barman și agită foarte tare borcanul astfel încât foile ce învelesc usturoiul să cadă ca prin minune.

 

5. Aplicarea ojei de unghii – începe tot timpul cu un punct aplicat în zona apropiată bazei unghiei și întinde-l mai întâi spre bază și mai apoi spre vârf; fă mișcări circulare din același punct o dată spre dreapta, o dată spre stânga și vei avea o manichiură perfectă.

6. Răcirea rapidă a unei băuturi – pentru a răci rapid o băutură, doar înfășoară sticla într-un șervețel de hârtie umed și pune băutura în frigider. Ea se a răci într-un timp foarte scurt de doar 15 minute.

 

7. Un sandwich de înghețată – taie o bucată din cutia de înghețată înainte să o scoți din ea, iar mai apoi pune secțiunea de înghețată pe care tocmai ai tăiat-o pe un furesc și după adaugă altul deasupra; tocmai te-ai ales cu un sandwich de înghețată.

8. Desfacerea unui ambalaj de plastic dur – plasticu dur poate fi un material destul de greu de desfăcut chiar și dacă folosești o foarfecă. Tot ceea ce trebuie să faci este să apelezi la un desfăcător de conserve și nu va mai trebui să te chinui absolut deloc.

 

9. Bideurile versus hârtia igienică – utilizarea unui bideu reprezintă un mod mult mai igienic decât hârtia igienică. De asemenea, el este foarte folositor persoanelor care au suferit o operație în zonele de sub talie și pentru femeile care tocmai au născut.

10. Mâncărurile picante – dacă îți place mâncarea picantă, dar totuși ești foarte sensibil la senzația de iuțime pe care ți-o lasă acestea, tot ceea ce trebuie să faci după ce mănânci este să consumi o linguriță de zahăr pentru a neutraliza fierbințeala pe care o simți.

Add comment