Radio Simplu

10 lucruri dezgustătoare pe care toate cuplurile le fac la un moment dat

La stadiile incipiente ale unei relații, te vei preface că nu mergi la baie sau vei încerca să îți controlezi durerile menstruale pentru a nu face o impresie proastă, dar odată cu trecerea timpului, te vei opri din a te preface, asta ori din cauza confortului sau a lenei, ba chiar din cauza amândurora combinate.

 

Te vei simți atât de comod în prezența partenerului tău, încât vei ajunge să faci în fața lui anumite lucruri la care nu te-ai fi gândit niciodată. Alte persoane vor crede probabil că voi doi sunteți dezgustători, dar voi deja știți că asta înseamnă că aveți o relație trainică ce se bazează pe lipsa de inhibiții.

 

Chiar dacă poate nu crezi aceste lucruri, nu îți vom dovedi că avem dreptate. Dacă și tu te afli într-o relație serioasă cu partenerul tău, atunci ai face bine să îți arunci privirea peste lista de mai jos și cu siguranță vă veți regăsi în cel puțin jumătate dintre obiceiurile dezgustătoare menționate.

 

1. Ați vomat

Poate că unul dintre voi a băut prea mult, poate că doar este bolnav, până la urmă nu prea mai contează cauza; ideea este că el probabil ți-a ținut părul în timp ce făceai asta și a încercat să te facă să te simți mai bine. El nu va lăsa această experiență nefastă să te doboare și te va ajuta să treci peste ea.

 

2. Ați urinat cu ușa deschisă

De ce ar trebui să mai pierzi timpul închizând ușa de la baie? El sau ea este singura persoană din preajma ta și oricum nu este ca și cum nu ți-ar mai fi văzut corpul dezbrăcat până acum. În plus, nu prea îți pasă dacă partenerul tău aude cum o faci, până la urmă așa este în orice toaletă publică.

 

3. Tăiatul unghiilor

Probabil că partenerul tău nu prea își dorește să vadă cum îți zboară unghiile prin cameră atunci când ți le tai. Bineînțeles, asta nu te oprește din a o face de fiecare dată când apare ocazia. Sunteți mereu împreună, așa că de ce să te ascunzi în altă cameră și să faci asta?

 

4. Vorbești despre menstruația ta

Ești femeie, deci ai menstruație. Nu este ca și cum acesta ar fi un secret, așa că de ce să te porți ca și cum ar fi? Când vine acea perioadă nefastă a lunii, nu te deranjează să vorbești cu iubitul tău despre cât de dureroase sunt crampele și cât de dense sunt scurgerile tale, el deja s-a obișnuit cu asta.

 

5. Flatulențele

Nu îți mai ții gazele în interiorul stomacului așa cum obișnuiai să o faci când voi doi abia începuserăți să vă vedeți. Te simți foarte comod în preajma lui acum, așa că nu mai ții cont de aproape nicio limită. În plus, bărbații cred că flatulențele sunt amuzante, nu-i așa?

 

6. Scobitul între dinți

Dacă simți că ai ceva între dinți, cel mai probabil partenerul tău va încerca să îți indice unde este acea bucățică de mâncare pentru a putea să o scoți. Dacă încerci de mai multe ori și nu reușești, atunci el va face asta pentru tine. da. este dezgustător, dar este o activitate de cuplu.

 

7. Sărutul în timpul respirației neplăcute de dimineață

Nu fugi către baie să îți speli dinții imediat cum ai deschis ochii dimineața pentru că mai degrabă ai prefera să îți săruți partenerul mai întâi. Nu poți aștepta să îl atingi, lucru ce înseamnă că va trebuie să te confrunți cu respirația neplăcută de dimineață.

 

8. Epilarea în timpul dușului

Dacă faci duș cu partenerul tău nu înseamnă neapărat că veți face amor. Uneori, el pur și simplu va fi acolo în timp ce tu te epilezi în zona inghinală. El știe că ție îți crește păr acolo precum la orice altă persoană, așa că tu nu ai de ce să eziți în a-l îndepărta de față cu el.

 

9. Mănânci ca și cum nu te vede nimeni

La prima întâlnire, cel mai probabil nu ai îndrăznit să îți comanzi coaste de porc în sos, dar acum cu siguranță vei comanda asta dacă ți-e poftă și nu îți va fi rușine dacă te vei murdări din cauza sosului. El nu te va judeca pentru asta, ci doar poate se va amuza puțin.

 

10. Stoarcerea coșurilor

Nu numai că unii parteneri din cupluri își storc coșurile unul în fața celuilalt, dar chiar își cer ajutorul în cazul unor zone în care nu pot ajunge. Sigur că da, este dezgustător, dar deja ai văzut tot ce se putea mai rău la partenerul tău, așa că nu mai ții cont și de acest aspect.

Add comment