Radio Simplu

10 lucruri care fac fericita orice femeie!

Deși bărbații au impresia că doar lucrurile materiale pot face o femeie fericită, aceștia se înșeală profund. Lucrurile pe care le faci și atenția pe care i-o acorzi sunt mult mai importante decât orice i-ai putea cumpăra.

Iată care sunt cele 10 lucruri care fac fericită orice femeie:

1.Complimentele
Nu contează vârsta pe care o au, toate femeile iubesc să se simtă flatate. Așadar, când ți se pare că iubita ta arată mai bine ca oricând, ai grijă să îi spui și ei lucrul ăsta. Chiar dacă ceea ce îi spui pare lipsit de importanță, chiar și o replică precum „miroși bine” îi poate face ziua mai bună.

2.Timpul pe care i-l acorzi
Dacă este ceva ce fetele își doresc cu adevărat, acela este timpul tău. De obicei, bărbații dau greș în această privință. Ai grijă să îți faci timp și pentru ea, indiferent cât de aglomerat este programul tău. Cu siguranță va aprecia.

3.Atenția
Acordă-i toată atenția ta atunci când sunteți împreună. Acest lucru ne face pe noi, femeile, să fim mândre atât de noi, cât și de bărbatul pe care îl avem alături. Dacă îți tot împarți atenția între ea și alte lucruri, relația dintre voi poate avea de suferit.

4.Latura ta sensibilă
Bărbații sunt foarte pricepuți în a ascunde ceea ce simt. Din acest motiv, femeile trebuie să se străduiască să ghicească emoțiile care îi încearcă. Dacă îi arăți și latura ta sensibilă, îi vei da impresia că ai încredere în ea și că nu ți-e teamă să îi împărtășești chiar și cele mai intime lucruri.

5.Afecțiunea în public
Evident că nu trebuie să vă devorați atunci când sunteți într-un loc public. Dar asta nu înseamnă că trebuie să vă purtați ca doi străini. O atingere, o îmbrățișare sau o mângâiere discretă va face orice femeie fericită.

6.Să îi ceri ajutorul
Doar pentru că tu ești bărbatul, nu înseamnă că nu există situații în care să ai nevoie de ajutor. Apelează cu încredere la ea și veți avea amândoi de câștigat.

7.Comunicarea
Acesta este un aspect foarte important. Pe lângă faptul că este cheia unei relații de succes, femeile apreciază foarte mult bărbații care comunică deschis pe orice temă. Iar faptul că puteți purta conversații interesante cu siguranță este un motiv de bucurie.

8.Să îi respecți opiniile
Femeile sunt impresionate atunci când oamenii le iau opiniile în considerare. Nu trebuie neapărat să fii de acord cu tot ce spune, dar, cel puțin poți asculta și punctul ei de vedere și să respecți ceea ce are de spus.

9.Când o faci să râdă
Desigur, fericirea fără zâmbete și râsete nu prea are sens. În general, femeile consideră că cea mai importantă calitate a unui bărbat este simțul umorului. Drept urmare, cu cât o faci să râdă mai des, cu atât te va iubi mai mult.

10.Să te înțelegi cu prietenii și familia ei
Pentru femei acesta este un lucru destul de important. Poate că nu se va despărți de tine dacă nu te înțelegi deloc cu apropiații ei, dar cu siguranță va fi foarte fericită în cazul în care reușești să legi o relație de prietenie cu ei.

Redactia Radiosimplu

Add comment