Radio Simplu

10 greșeli pe care cuplurile le fac imediat după ce sunt intime!

Într-o clipă te confrunți cu fericirea maximă, iar în următoarea, totul dispare în aer. De ce focul care s-a aprins o dată scade până la punctul în care amândoi ajungeți să dormiți spate în spate după ce ați avut parte de intimitate fizică? Adesea, observăm cum focul devine plictisitor pe măsură ce relația înaintează în timp și nu putem face nimic pentru a împiedica asta.

Unii dau vina pe rutină, alții pe diferențele dintre ei, dar cum există acele cupluri care încă reușesc să mențină frenezia în relația lor? Cu siguranță și tu poți face ceva pentru a menține focul la intensitate maximă. Poate ar fi recomandat să începi cu corectarea acestor greșeli!

Iată câteva greșeli pe care toate cuplurile le fac după ce au parte de intimitate fizică!

1. Vă grăbiți la toaletă pentru a vă curăța

Dacă v-ați putut bucura de „murdăria” dintre timp, de ce nu puteți aștepta câteva momente mai lungi înainte de a vă curăța? Momentele de după actul intim sunt deosebite și ar trebui respectate, și nu ruinate de mersul grăbit la toaletă pentru a vă curăța.

2. Mergeți imediat să mâncați ceva

Dacă vă grăbiți spre bucătărie sau frigider la scurt timp după ce ați făcut dragoste, dați de înțeles că vreți să terminați mai rapid ca să vă grăbiți să mâncați sau beți ceva. Ar fi mai indicat să așteptați o perioadă și să vă bucurați unul de celălalt, după cum am spus deja mai sus.

3. Îți lași partenerul să doarmă într-o altă cameră

Chiar dacă obișnuiți să dormiți în camere separate, nu este o idee prea bună să-ți lași partenerul singur în cameră, imediat după ce ați făcut dragoste. Poți întotdeauna să alegi să dormi cu el și să petreceți o noapte confortabilă. Nu-l lăsa să se simtă incomplet sau singur, grăbindu-te să mergi în patul tău.

4. Adormiți chiar imediat după

Multe cupluri au tendința de a merge la somn imediat după o partidă de dragoste. Cu siguranță trebuie să tăiați această activitate de pe listă.

5. Vă luați telefoanele sau o carte de citit, ca un fel de tradiție normală înainte de culcare

Nu ridica vreodată telefonul pentru a suna pe cineva sau a trimite mesaje imediat după ce ați făcut dragoste. Poate că de obicei ai tendința să citești o carte înainte de culcare, dar renunță la asta atunci când ești cu partenerul de cuplu.

6. Începeți să vă îmbrăcați imediat

Acest fapt îi oferă partenerului un sentiment că te-ai grăbit în tot acest timp și că nu ai așteptat decât să te îmbraci la loc. Nu ți-ar plăcea dacă partenerul tău ar proceda la fel, nu? Mai bine vă bucurați unul de zâmbetul și îmbrățișările celuilalt, fără probleme.

7. Porniți televizorul

Îți vei face partenerul să se simtă neglijat și lipsit de importanță dacă primul lucru pe care-l faci după ce terminați partida de amor este să dai drumul la televizor. Nu este un sentiment prea plăcut!

8. Începi să te plângi că nu ți-a plăcut această partidă atât de mult

Poate fi destul de jenant pentru partener să audă că nu te poate satisface, iar prin asta, îi vei schimba imediat starea de spirit de la „fericit și mulțumit” la „supărat și incompetent”. Jocul vinei poate să aștepte.

9. Mergeți spre locul de muncă sau vă apucați de finalizat sarcinile de lucru în așteptare

Un mare NU! Înțelegem că ai o sarcină importantă de îndeplinit, dar câteva minute în plus cu partenerul sigur nu vor dăuna atât de mult pe cât crezi proiectului cu pricina.

10. Chemi imediat copiii în cameră

Dacă aveți copii, poate că i-ați trimis la vecini sau lăsat în cameră să joace jocuri video, timp în care voi v-ați bucurat unul de celălalt. Dar imediat după ce terminați actul intim, nu fă greșeala de a-i chema înapoi. Dimpotrivă, mai trage de timp și bucură-te de tine și partenerul tău. Te asigur, nu vei regreta!

Nicio flacără nu arde pentru totdeauna și același lucru se întâmplă și când vine vorba despre dragoste. Aglomerația vieții de zi cu zi face ca multe cupluri să nu petreacă suficient timp împreună și mai ales să aibă momente de intimitate.

Totuși, atunci când cuplurile reușesc să petreacă timp împreună, ele nu se rezumă doar la anumite acțiuni drăguțe pe care le fac împreună, ci și la unele lucruri pe care cei mai mulți oameni le găsesc dezgustătoare. Toate cuplurile trec prin această fază și cu toții am făcut cel puțin câteva dintre lucrurile pe care le vei găsi mai jos, atunci când ne-am aflat într-o relație.

De aceea, am decis să creăm această listă în care să îți spunem despre câteva dintre cele mai ciudate și mai dezgustătoare lucruri pe care le fac absolut toate cuplurile în secret.

1. Își verifică nasurile să vadă dacă au ceva în ele.

2. Fac același lucru și când vine vorba despre urechi.

3. Își storc coșurile și punctele negre unul celuilalt.

4. Își miros zonele axiale pentru a observa dacă există vreun miros neplăcut.

5. Își miros și hainele pentru a vedea dacă ele necesită spălare sau nu.

6. Vorbesc unul cu celălalt atunci când unul dintre parteneri se află în baie făcându-și nevoile.

7. Împart același prosop de baie.

8. Poartă un vechi tricou de-al partenerului deoarece miroase a el și este plăcut.

9. Mănâncă desertul cu aceeași lingură.

10. Își ling degetul și apoi pun mâncare pe fața celuilalt.

11. Își smulg firele de păr nedorite din zonele la care nu au acces cu ușurință.

12. Curăță toaleta după ce unul dintre ei este prea băut și face o adevărată mizerie.

13. Dansează pe o melodie penibilă unul în fața celuilalt în momentele în care sunt dezbrăcați.

14. Fac cele mai urâte fețe unul la altul pentru a se impresiona reciproc.

15. Poartă lenjerie intimă veche și ruptă chiar dacă arată teribil.

 

Redactia Radiosimplu

Add comment