Radio Simplu

10 dintre cele mai neplăcute experiențe pe care le-au avut femeile atunci când s-au epilat

Un nou studiu spune că femeile care se epilează în zona inghinală au trecut prin neplăcuta experiență de a avea infecții intime, iar experții spun că acest obicei este mai degrabă nesănătos și periculos. Chiar dacă este vorba despre epilarea parțială sau totală în zona inghinală, un procent considerabil în rândul femeilor alege să facă acest lucru.

 

Cel mai întâlnit mod prin care o femeie se poate epila este prin intermediul aparatului de ras deoarece epilatul cu ceară este destul de scump și dureros, cu toate că are beneficiile lui. Indiferent de metoda pe care aleg să o folosească, femeile deseori trec prin anumite momente de coșmar când vine vorba despre epilat și de aceea am decis să cerem câteva păreri și istorisiri cu privire la cele mai neplăcute experiențe în materie de îndepărtare a părului nedorit.

 

1. „Ochii tăi lăcrimează atât de mult când încerci să te pensezi, încât decizi să te oprești deoarece nici măcar nu mai poți vedea bine.”

2. „Acel moment când începi să îți smulgi firele de păr din zona mustății, dar realizezi că sunt atât de multe încât era mai bine să folosești ceară.”

 

3. „Nu voi uita niciodată acel moment neplăcut în care am cumpărat niște benzi ieftine de ceară cu care am încercat să mă epilez inghinal, însă totul s-a terminat cu ele rămase prinse acolo.”

4. „Cel mai groaznic moment este cel de după 24 de ore de la ultima ta epilare când pielea începe să te mănânce și încerci pe cât posibil să nu te scarpini pentru a nu te irita.”

 

5. „Este groaznic când ești în public, pur și simplu mergi și deodată simți cum începi să simți mâncărimi în zona inghinală, ochii încep să îți lăcrimeze din cauza senzației, dar nu poți face nimic deoarece ești înconjurată de oameni.”

6. „Chiar și așa, alegi până la urmă să te scarpini pentru că la un moment dat pur și simplu nu mai poți suporta această senzație care parcă te omoară.”

 

7. „La un moment dat am ales să îmi cumpăr un apart de ras ieftin deoarece era singurul model pe care îl aveau la cel mai apropiat magazin și chiar era o urgență; următorul lucru pe care mi-l amintesc este că eram în duș înconjurată numai de sânge.”

8. „De foarte multe ori mi se întâmplă să mă epilez la duș unde lumina din baie nu este la fel de puternică precum cea de afară, așa că atunci când ies în public realizez că există zone mai mari sau mai mici pe care le-am ignorat și acum sunt pline de păr nedorit.”

 

9. „Urăsc cel mai mult momentul prin care trec mereu după ce mă epilez pe picioare cu ceară; la început picioarele mele arată fabulos și sunt foarte mătăsoase, dar a doua zi realizez că am mii de fire pe sub piele pe care trebuie să mă chinui să le îndepărtez cu penseta.”

10. „Cu siguranță nu mă voi mai duce niciodată la salonul de lângă casa mea pentru a-mi epila mustața deoarece ultima dată când am făcut-o, ceara a fost atât de fierbinte, încât pielea mea pur și simplu s-a carbonizat și am rămas cu un semn groaznic închis la culoare. Sper doar ca acesta să nu se transforme într-o cicatrice.”

Add comment