Radio Simplu

​Andreea Raicu, despre motivul pentru care nu a ajuns la Altar cu nici un iubit: „Am nevoie de timp cu mine”

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate femei din showbizul românesc, dar și foarte dorite și curtate. Vedeta nu este foarte norocoasă în dragoste și, până la vârsta de 42 de ani, nu a reușit să ajungă cu nici un iubit la căsătorie.

Andrea Raicu a vorbit sincer despre motivele pentru care nu a fost niciodată la un pas să se căsătorească, deși a bifat câteva relații serioase cu bărbați celebri de la noi. Vedeta a ajuns să nu mai creadă în povești de iubire și nici să aibă așteptări din partea persoanei iubite. Așa a ajuns ca, la vârsta asta, să nu aibă nici un gând de căsătorie și să se dedice exclusiv timpului petrecut cu ea însăși.

„Mi-aş dori un bărbat cu care să mă conectez uman, cu care să am ce să discut. Recunosc că m-a bântuit fiorul măritatului. Toată lumea mă întreba când mă mărit, când fac un copil. Ajunsesem să consider că este o problemă a mea că nu am făcut asta. Călătoria în India m-a făcut să înţeleg că nu despre asta e vorba.

Puteam să mă mărit până acum de o grămadă de ori. Eu am nevoie de timp cu mine, de câteva ore în care să nu văd pe absolut nimeni. Să stau în casă, să merg în parc. Nu avem niciun drept de proprietate a niciunui om. Nu avem niciun certificat care să ateste asta. Cum să-i spun cuiva: «Nu pleci?!». Căsătoria este rezultatul unei relaţii fericite, nu un scop în viaţă. Cel puţin pentru mine”, a declarat Andreea Raicu, într-o emisiune online.

Relațiile Andreei Raicu
Prima relație mondenă a Andreei Raicu a fost cu Cristi Chivu, în urmă cu 12 ani, pe când avea doar 25 de ani. Dragostea s-a stins după doar un an, apoi a urma o scurtă relație cu Tudor Vasile, fiul unui cunoscut politician. Și aici treburile s-au terminat rapid, căci în viața Andreei Raicu urma să apară Tudor Chirilă, alături de care s-a iubit doi ani. La un an distanță de la despărțire, Andreea Raicu s-a cuplat cu Horia Tecău, alături de care a avut o relație cu timp de un an. De atunci, nu s-a mai auzit nimic despre viața personală a vedetei, preferând să se axeze mai mult pe carieră.