Radio Simplu

9 dintre cele mai neașteptate lucruri care au fost descoperite în bagajele oamenilor la aeroport

Cu toții știm cât de strictă este securitatea la aeroport și până la urmă nu putem decât să le dăm dreptate autorităților atunci când sunt atât de vigilente deoarece nu poți ști niciodată la ce să te aștepți când vine vorba despre bagajele oamenilor.

 

Unii oameni, totuși par să nu știe că ei vor fi verificați destul de atent la aeroport, așa că ei încearcă să treacă granițele cu unele dintre cele mai ciudate și neașteptate obiecte. Evident, ei sunt prinși și pedepsiți pentru ceea ce au încercat să facă.

 

Noi am descoperit unele dintre cele mai ciudate lucruri cu care s-a încercat să se treacă vama, așa că am decis să împărtășim și cu tine aceste experiențe ciudate. Aruncă-ți și tu privirea peste lista de mai jos și rămâi șocat la fel ca noi!

 

1. Șerpi morți

Acest lucru s-a întâmplat în Atlanta International Airport în anul 2007. Un bărbat care venea din Coreea de Sud și-a încărcat valizele cu borcane pline de șerpi veninoși morți. Din păcate nu s-a obținut o declarație clară care să spună ce dorea să facă cu ei.

 

2. Ghiulele

Aceasta este o poveste tragicomică ce surprinde un bărbat care din greșeală a descoperit o ghiulea în timp ce explora o navă din secolul al XVIII-lea, așa că el a hotărât să o ia în bagajul lui. Autoritățile au decis că ea este periculoasă și că ar putea exploda, așa că au evacuat 300 de pasageri pentru a se asigura.

 

3. iPhone-uri 

Acest lucru s-a întâmplat în anul 2014 în China. Autoritățile de la aeroport au observat ceva ciudat atunci când un detector de metal a fost activat. Un bărbat avea lipit de el pe sub haine 94 de iPhone-uri cu intenția de a le vinde la supra preț.

 

4. 200 de tarantule

Doar ne putem imagina surprinderea autorităților din aeroportul Schiphol din Amsterdam atunci când ei au confiscat o pungă de la un cuplu german. Ea conținea 200 de alte pungi cu tarantule rare ce erau transportate tocmai din Africa de Sud.

 

5. $1.2 milioane în lingouri

Această descoperire a fost făcută în timpul unei curățări de rutină a unui avion ce călătorea din Mumbai în Bangkok. 24 de lingouri de aur au fost descoperite în baia avionului. Totuși, asta nu este foarte surprinzător deoarece India este cel mai mare consumator de aur din lume.

 

6. 51 de pești tropicali

în 2005, la Melbourne International Airport, un agent de securitate a observat niște mișcări ciudate ce aveau loc sub fusta unei femei. El a decis să fie controlată și se pare că ea încerca să facă contrabandă cu 51 de pești tropicali ascunși pe sub fustă.

 

7. 4 grenade

Un pasager a încercat să se îmbarce într-un avion ascunzând în bagaje 4 grenade. Bineînțeles, specialiștii au inspectat și confiscat obiectele pentru a se asigura de siguranța pasagerilor, iar bărbatul cu pricina a fost arestat.

 

8. O centură de castitate

Acest obiect nu are nicio legătură cu fărădelegile sau contrabanda, ci doar este ciudat. O englezoaică a fost oprită de agenții de securitate într-un aeroport din Atena atunci când ea a trecut prin detectorul de metal. Se pare că ea purta o centură de castitate deoarece se afla într-o vacanță fără soțul ei.

 

9. Un băiat de 8 ani

Un băiat de 8 ani a fost închis într-o valiză și s-a încercat scoaterea lui din Maroc către Spania. Bineînțeles că la un control mai amănunțit, această fărădelege a s fost observată și pedepsită ulterior de autoritățile competente.

loading...

Add comment