Radio Simplu

8 lucruri incredibile despre Hitler pe care cu siguranță nu le știai

Hitler este considerat cel mai groaznic om care a trăit pe această planetă până în prezent; fiecare persoană din această lume este conștientă de caracterul malefic și diabolic al acestui conducător și de ideologia lui rasistă, milioane de oameni murind din cauza lui.

 

Cu toate acestea, nu putem să nu ne întrebăm, poate un om să fie în totalitate un monstru? Unii pot spune că da, în timp ce alții îi pot contrazice, aducând numeroase argumente. Poate că și tu ți-ai pus această întrebare și poate că ai anumite nelămuriri cu privire la asta.

 

De aceea, am decis să ne informăm cu simț de răspundere în ceea ce îl privește pe celebrul Hitler și astfel am descoperit unele dintre cele mai interesante lucruri despre el.

 

Dacă am reușit să îți stârnim curiozitatea și dacă și tu ești ești interesat de acest subiect, ei bine, te afli în locul potrivit deoarece am pregătit mai jos o listă cu unele dintre cele mai uimitoare lucruri legate de acest dictator faimos.

 

1. A avut o pasiune pentru o evreică

Sună foarte ciudat, dar el s-a îndrăgostit de o evreică atunci când era în școală. Numele ei era  Stephanie Isak și ea nu știa despre sentimentele lui. El era foarte timid la acea vreme și niciodată nu și-a mărturisit sentimentele. Totuși, el a avut anumite fantezii față de ea care mai apoi s-au transformat într-o întreagă ură pentru națiunea evreiască.

 

2. El avea probleme cu digestia

Hitler avea probleme serioase ale tractului gastrointestinal pe parcursul întregii sale vieți. El avea în mod constant dureri stomacale, gaze, diaree cronică și disconfort după fiecare masă. Lui îi era de asemenea frică de faptul că cineva ar putea să afle despre problemele sale, așa că el a încercat 29 de medicamente diferite care însă nu l-au ajutat.

 

3. Avea un singur testicul

Multe persoane consideră că acest defect al lui l-au făcut să dezvolte un complex de inferioritate; luptând pentru Imperiul german în timpul Primului Război Mondial, el a fost rănit și doctorii au trebuit să îi îndepărteze unul dintre testicule pentru a-i sala viața.

 

4. Își dorea să devină preot

Atunci când el avea 4 ani a căzut într-un lac în mijlocul iernii și un preot i-a salvat viața.  Această întâmplare l-a influențat atât de mult încât și-a dorit să devină și el preot. Totuși, în timp ce a crescut, el și-a dat seama că decât să îl servească pe Dumnezeu, este mai bine să devină el însuși Dumnezeu.

 

5. Se lăsa dus de val când venea vorba despre femei

Hitler nu avea nicio problemă când venea vorba despre apucarea femeilor de părțile lor intime, chiar dacă el erau sau nu de acord cu asta. Și el nu s-a oprit aici. El a avut o relație cu nepoata lui, Geli Raubal.

 

Mulți dintre oameni credeau că între ei era mai mult decât o afecțiune platonică. La vârsta de 23 de ani, ea s-a sinucis și poate că asta s-a întâmplat din cauza actelor amoroase pe care le-a avut cu el.

 

6. Nu putea conduce

În mod ciudat, el nu a încercat niciodată să învețe să conducă. Unele persoane cred că motivul pentru acest lucru constă în faptul că el se temea să nu eșueze în fața oamenilor. Totuși, el și-a condus armata cu mult succes având un șofer personal.

 

7. Nu era de acord cu fumatul

Deși el fumase foarte mult în tinerețea lui, el a devenit anti-fumat atunci când a pus mâna pe putere. Considera că țigările reprezentau o risipă de bani și chiar a început o campanie anti-fumat prin interzicerea acestui lucru în transportul în comun.

 

8. Era vegetarian

Marele dictator iubea animalele foarte mult și era împotriva testării produselor pe ele. El a menționat că este vegetarian de foarte multe ori în jurnalele sale și chiar se gândise la introducerea vegetarianismului ca ideologie oficială după război.

loading...

Add comment