Radio Simplu

7 secrete pe care un magician nu ți le-ar dezvălui niciodată

Copiii tind să creadă în magine în mod natural. Atunci când cresc cel mai probabil își vor pierde acest simț al magiei.

Cu tate astea și adulții încep să creadă în magie atunci când văd numărul unui iluzionist. Iată secretele celor mai populare trucuri ale magicienilor:
1.Vagonul invizibil

Truc: Oamenii înconjoară vagonul, ținându-se de mână. Vagonul este acoperit cu o bucată imensă de material textil și în cel mai scurt timp va începe să leviteze. Vei vedea apoi că nu mai este nici un vagon sub bucata de material.

Explicația: vagonul este de obicei ascuns într-o secțiune specială de sub scenă. Forma sa este păstrată datorită cadrului subțire din interiorul materialului. Oamenii nu văd momentul dispariției vagonului deoarece lumina din jur este una nu foarte constantă.

2.Intrând prin corpul uman

Truc: Asistenta magicianului se așează într-o cutie îngustă cu o gaură în mijloc. Gaura este acoperită cu o perdea. Iluzionistul trece prin gaură din partea cealaltă a cutiei. Pur și simplu vei vedea acel bărbat cum trece prin corpul asistentei.

Explicație: Cutia pare îngustă doar când omul din ea stă complet drept. Când asistenta își schimbă postura, există suficient spațiu pentru iluzionist ca să își facă loc prin gaură.

3.Peștele din sticlă

Truc: Magicianul arată o sticlă cu un capac pe ea și niște apă înăuntru. Apoi sticla este acoperită cu un șervețel, sunt spuse câteva cuvinte magice și apoi șervețelul este îndepărtat, iar în interior se află un pește.

Explicație: Există un arc fin sub gura sticlei. Acest arc este de obicei ușor de înlăturat. Așadar peștele este poziționat pe arc și nu îl putem vedea din cauza capacului. Când șervețelul este îndepărtat, iluzionistul scoate acel arc iar peștele cade în apă.

4.Înghițirea acelor

Truc: Autorul acestui truc a fost Harry Hpudini. Iluzionistul a înghițit o ață cu 50 de ace, făcându-le să dispară în fața întregului public. L-a tras apoi din gură cu toate cele 50 de ace pe el.

Explicație: Magicianul nu înghite de fapt acele ci le scuipă într-un pahar cu apă. Mulțumită unui efect de lumini potrivit, nimeni nu poate să vadă asta. În tot acest timp, acele sunt în gura magicianului, înfășurate în jurul unei bucăți de carton maroniu. Când își arată gura goală înaintea unui truc, acesta acoperă acel carton cu degetul.

5.Scaunul magic

Truc: Iluzionistul stă pe un scaun. Apoi asistenta lui ia un scaun, dar magicianul stă nemișcat în aer.

Explicație: Există un cârlig invizibil poziționat în tavan pentru ca magicianul să poată sta așa. Dacă pantoful este atașat acestui cârlig, piciorul va fi ca și înghețat în acel loc și nu se va mișca. Horma scaunului este rama, atașată aceluiași picior.

 

6.Strâmtoarea jachetei din care trebuie să evadeze

Truc: Iluzionistul pune pe el ojachetă foarte strâmtă și ale cărei mâneci sunt legate la spate. Întreaga scenă este acoperită cu un ecran. După câteva minute, magicianul este ca prin minune liber din jacheta lui. În unele variante ale acestui număr chiar îl leagă pe magician cu capul în jos.

Explicație: Atunci când mânecile sunt legate, iluzionistul își împreunează mâinile la piept și trage aer în piept. După ce expiră. Există ceva spațiu în interiorul jachetei pentru a-și mișca brațele. Haudini a trebuit o dată să își disloce umărul pentru a termina acest truc cu succes.

7.Prinsul gloanțelor cu dinții

Truc: Magicianul este împușcat cu un pistol, dar nu pățește nimic deoarece prinde gloanțele cu dinții.

Explicație: Aceste gloanțe sunt făcute din ceară. La fie care moment al unei împușcături, se topesc imediat. Exact în același moment, magicianul scoate un glonț real pe care l-a ascuns înainte în gura sa.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: