Radio Simplu

4 cazuri de crime nerezolvate care te vor ține treaz noaptea

Începând de la „băiatul din cutie” și până la misterul camerei 1046, aceste cazuri nerezolvate de crimă te vor ține treaz noaptea. Este imposibil să nu te întrebi dacă ucigașii încă sunt în viață și trăiesc printre noi în prezent, așteptând să găsească o nouă victimă.

 

1. Băiatul din cutie

Pe 23 februarie 1957, un bărbat își verifica propriile capcane puse pentru guzgani în pădurea de lângă Susquehanna Road in Fox Chase, Philadelphia, în timp ce a găsit o cutie cu un copil mort în ea. Băiatul era complet dezbrăcat și avea pielea încrețită ca și cum ar fi stat mult în apă înainte să moară.

 

Mai mult, esofagul lui conținea o substanță negricioasă care sugera că el a vomitat înainte să moară, cauza aparentă fiind câteva lovituri puternice în cap. Deși cazul a primit o atenție destul de mare datorită mediei, nimeni nu a venit să recunoască acest cadavru.

 

În 2002 au existat progrese, când o pacientă de la un spital de psihiatrie a spus că părinții ei au cumpărat acest copil pentru a-l folosi în scopul violului. Conform femeii, mama ei îi făcea baie băiatului când el a vomitat deodată. Enervată, ea l-a bătut până l-a omorât.

 

Femeia a spus că a însoțit-o pe mama ei până în pădure unde au învelit copilul într-o pătură, l-au pus într-o cutie și l-au lăsat acolo. Deși această femeie avea probleme psihice, autoritățile au confirmat spusele ei; ea a părăsit țara imediat după ce numele ei a ajuns în presă și nu au mai existat alte investigații.

 

2. „Dalia neagră”

Pe 15 ianuarie 1947, corpul dezmembrat al unei femei a fost descoperit în zona Leimert Park, Los Angeles. Cea care a descoperit corpul a crezut că era de fapt un manechin vechi aruncat deoarece trupul era complet secat de sânge, fusese complet spălat, iar fața era ciopârțită de la gură către urechi.

 

Partea de sus și de jos a corpului erau la o distanță de aproape un metru una de cealaltă și corpul era poziționat astfel: mâinile așezate peste cap, coatele contorsionate, picioarele despărțite și intestinele îndesate sub fese. Trupul identificat era al unei actrițe aspirante, Elizabeth Short de 22 de ani care se întâlnea cu un bărbat căsătorit.

 

Pe 24 ianuarie, un plic ciudat a ajuns la autorități, plic ce conținea certificatul ei de naștere, fotografii și alte posesii personale. Pe parcursul anilor, autoritățile au interogat numeroși suspecți, însă nici până în ziua de astăzi nu s-a descoperit adevăratul criminal al femeii.

 

3. Criminalii lăzii frigorifice

O vizită normală a autorităților în domiciliul unui cuplu de bătrâni nu a scos nimic la iveală până când la observarea absenței cuplului, polițiștii au deschis o ladă frigorifică ce conținea numeroase pachete de carne. Numărul mare de pachete i-a făcut să creadă că puteau conține carne de porc, însă ei au observat capul unuia dintre soți.

 

S-a descoperit că Fred de 81 de ani și Edwina de 72 de ani fuseseră de fapt omorâți cu o săptămână înainte să fie depozitați în ladă. Edwina fusese brutal bătută și împușcată, iar Fred avea capul zdrobit, măruntaiele lor fiind aruncate în toaletă ulterior.

 

Ucigașul nu a fost descoperit, dar principalul suspect era fiul celor doi, Charles care avea 43 de ani atunci și care a dispărut fără urmă. O teorie susține faptul că bătrânii l-au abuzat pe fiul lor emoțional de la o vârstă fragedă. Ei stăteau în casa fiului și făceau împrumuturi nenumărate în numele lui, lucru ce l-a făcut să îi omoare.

 

4. Misterul camerei 1046

Pe 2 ianuarie 1935, un bărbat cu numele de Roland T. Owen s-a cazat la hotelul President din Kansas City, în camera 1046. Ulterior, în timp ce o cameristă a venit în camera lui, a observat că el era speriat, avea jaluzelele trase și singura sursă de lumină era de la o lampă mică.

 

Multe lucruri ciudat s-au întâmplat în zilele ce au urmat, ușa locatarului fusese încuiată de prin afară, el a fost auzit vorbind la telefon cu un anumit Don, un taximetrist i-a confirmat identitatea ulterior afirmând că bărbatul i-a spus că va omorî pe cineva, zgomote ciudate veneau din camera 1046 și telefonul era scos din furcă.

 

Owen a fost descoperit într-o baltă de sânge, însă viu, fiind evident că el a fost torturat; el a spus că rănile au fost cauzate de o căzătură. Numele lui de fapt nu exista și înmormântarea lui a fost sponsorizată de o femeie misterioasă numită Louise.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: