Radio Simplu

Acestea sunt lucrurile care le incită în pat pe femei în funcție de zodia lor

Nu ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni faptul că femeile sunt excitate de lucruri diferite, la fel ca și bărbații, de altfel. Totuși, știai că zodia lor le poate influența foarte mult aceste preferințe? Dacă nu, atunci probabil că este cazul să afli după ce vei citi lista de mai jos,

 

1. Berbec

Acest semn zodiacal abordează o manieră puternică și perversă când vine vorba despre faptele ce se consumă în dormitor. Femeilor berbec le place ca amorul să fie mai dur și mai ales poziția „capră”.

 

2. Taur

Pentru o femeie taur, pozițiile pe la spate sunt cele mai îndrăgite. Ei îi place să se simtă cât mai aproape de partenerul ei și o astfel de poziție este perfectă pentru asta.

 

3. Gemeni

Unei femei gemeni îi place foarte mult atunci când partenerul ei îi vorbește murdar. Ea este una dintre cele mai vocale din tot zodiacul și se excită atunci când participă și partenerul ei la asta.

 

4. Rac

Deoarece le place să ofere și să primească totul în mod egal, poziția „69” în timpul preludiului este una dintre modurile preferate în care unei femei rac îi place să facă amor.

 

5. Leu

O femeie ce se află sub zodia leu îi place cu desăvârșire să se afle în control atunci când face dragoste. Ea adoră să stea deasupra și de asemenea îi place foarte mult să o facă în duș.

 

6. Fecioară

Fecioarele sunt foarte practice și mai ales pline de grijă față de partenerii lor. Lor le place cel mai mult poziția „misionarului” și de multe ori partenerul are aceeași plăcere deoarece este pe aceeași lungime de undă.

 

7. Balanță

O femeie balanță va fi mereu încrezătoare în propria persoană, așa că își va dori mereu să stea deasupra partenerului ei. Ea se excită doar la gândul că el îi admiră trupul gol în timp ce deține tot controlul.

 

8. Scorpion

Femeile scorpion sunt foarte practice în materie de amor deoarece ele îl iubesc și nu se axează doar pe o poziție anume. Cel mai important pentru ele este să aibă un partener foarte viril.

 

9. Săgetător

Masturbarea reprezintă una dintre cele mai plăcute activități pentru o femeie săgetător. Ea își cunoaște corpul foarte bine și nu se teme să se satisfacă fie în prezența ta, fie doar în compania ei.

 

10. Capricorn

Femeii capricorn îi place exagerat de mult să facă dragoste și ea este capabilă să se folosească de asta pentru a se exprima. Îi place să experimenteze cu jucării și adoră când partenerul preia controlul făcând-o să ceară ceea ce își dorește.

 

11. Vărsător

O femeie vărsător va încerca mereu să facă lucrurile să fie interesante în dormitor prin intermediul diferitelor metode. Va încerca poziții noi și va fi totdeauna spontană și mai ales imprevizibilă.

 

12. Pești

Plăcerea pentru femeia pești va veni mereu în poziția în care ea stă într-o parte alături de partenerul ei. Chiar dacă el este în fața sau în spatele ei, ea găsește această poziție a fi una dintre cele mai intime și mai satisfăcătoare.

loading...

Add comment