Radio Simplu

6 greșeli pe care le faci când utilizezi placa de păr

Dependentă de placa de păr? Nu ești singura. Dacă îți îndrepți părul zilnic, asigură-te că nu faci aceste greșeli:

Greșeala # 1. Nu îți pregătești părul.

Pregătește-ți părul înainte de utilizarea plăcii prin uleiuri care îți protejează părul împotriva căldurii. Dacă nu, te poți pregăti pentru daune majore mai târziu.

Greșeala # 2. Selectezi cel mai mare grad de temperatură

Doar pentru că merge până la 450 de grade nu înseamnă că ar trebui să utilizați această setare. Pentru părul sănătos și sănătos, rămâneți în gama de 300 de grade ori de câte ori este posibil.Pe de altă parte, utilizarea celei mai scăzute setări de căldură nu este atât de benefică. Riști să iei de la capăt fiecare porțiune de păr.

Greșeală # 3:  Ai firul de păr umed

Vezii aburii sau auzi un zgomot? Opriți-vă imediat. Părul ar trebui să fie complet uscat înainte de a începe.

Greșeală # 4: Nu îți împarți părul

Dacă aveți niște bucăți de păr prea gros, nu veți pătrunde în toate firele de păr. Începeți cu patru sau mai multe secțiuni și concentrați-vă numai pe câte una. Răbdarea este cheia.

Greșeala # 5: Nu cureți niciodată placa

După repetarea utilizării, îți imaginezi cât ulei și alte produse de păr rămân pe placă? Când este oprită și complet rece, se curăță ușor de-a lungul plăcilor cu apă caldă sau cu alcool. Utilizează un tampon de bumbac pentru a intra în locuri mici.

Greșeala # 6: Ignori potențialul său dublu

Placa de păr este doar un fier. Utilizeaz-o pentru a netezi cusăturile încrețite, colierele neregulate și chiar panglicile și alte obiecte de artizanat. Dar, la fel ca în cazul părului, nu se strânge prea mult sau prea tare fiindcă riști deteriorarea țesăturilor.

loading...

Add comment