Radio Simplu

15 Motive pentru care femeile isi inseala partenerii

Femeile au apreciat intotdeauna barbatii care isi aratau dorinta fata de ele. O schimbare de acest fel are un impact important asupra relatiei. De cele mai multe ori, actiunile si comportamentul barbatilor pot schimba intregul “scenariu”.

Exista o idee preconceputa, conform careia barbatii sunt predispusi sa insele mult mai des. In ciuda acestui lucru, femeile trec si ele prin anumite stari emotionale, care duc la inselat.

Cercetarile arata faptul ca femeile inseala, in general, pentru acea intimitate emotionala, in timp ce barbatii fac acest lucru pentru simpla placere fizica.

Iata cateva motive pentru care femeile ajung sa insele:

1. Cauta o aventura

Daca isi doreste sa faca lucruri ciudate, nebune, lucruri care sa implice adrenalina si senzatii tari, exista sanse extrem de  mari ca acestea sa nu te includa si pe tine.

Cu siguranta a crezut ca vei spune ca este ciudat si se simte stanjenita sa impartaseasca aceste ganduri cu tine, tu nefiind genul aceasta. Relatie este ca si incheiata.

2. Nu se simte fericita in dormitor

Femeile viseaza sa se simta dorite si sa experimenteze adevarata iubire si prin sex. In cazul in care nu este satisfacuta din punct de vedere sexual, va cauta cu siguranta in alta parte aceasta implinire.

3. Ignoranta este benefica, dar cu siguranta nu intr-o relatie

Lipsa de atentie si ignoranta fac o femeie sa caute ceva mai bun. Este vorba doar de timp.

4. Dorinta de razbunare

Sa fii inselat nu este chiar un lucru peste care poti trece cu usurinta. Stima de sine este afectata si asa va fi si relatia voastra. Femeia va simti nevoia sa te faca sa treci si tu prin acelasi lucru. Doar de dragul razbunarii, este posibil sa fii si tu inselat.

5. Alegerea independentei, in locul unei relatii nefericite

Atunci cand o femeie este dependenta financiar de partenerul sau, sansele de a parasi relatia scad. Pe de cealalta parte, daca este independenta, cu siguranta nu va alege sa ramana intr-o relatie ce ii aduce nefericire, ci va merge mai departe.

6. Are nevoie de suport emotional

Femeile sunt extrem de sensibile si au nevoie de cineva cu care sa impartaseasca aceste emotii, pentru a se simti in siguranta. Daca nu poti sa o incurajezi in aceste momente, sunt sanse de a te parasi.

7. Daca partenerul este prea autoritar

Daca o vei trata urat si vei incerca sa o domini, relatia nu va avea cum sa dureze. Va cauta, cu siguranta, pe cineva care sa stie cum sa o faca sa se simta cea mai importanta.

8. Daca este plictisita

Daca activitatea sa de zi cu zi este una neinteresanta, va veni momentul in care va pune “stop” si va incerca sa caute ceva mult mai atractiv de facut.

9. Nu este apreciata

Atunci cand esti intr-o relatie, iti doresti sa faci lucruri care sa-l bucure pe partener si sa-l faca fericit. Daca eforturile tale nu sunt apreciate sau sunt sub apreciate, va cauta o solutie de scapare.

10. Pentru a reexperimenta romantismul

Atunci cand relatia este plictisitoare, dispar si activitatile distractive, romantismul si odata cu ele, dragostea. Femeile tind sa incerce sa inceapa o relatie noua, decat sa o repare pe cea veche.

11. Nevoia de a simti ca este nevoie de ea

Cand femeile nu se mai simt importante, sau cred ca barbatii nu mai au nevoie de ele, este timpul pentru cautarea unui partener care sa le faca sa se simta speciale.

12. Daca sunteti mai mult prieteni, decat iubiti

Unele femei incep sa se gandeasca la schimbarea partenerului atunci cand se instaleaza o relatie de prietenie mult prea mare intre cei doi. Ele viseaza la o iubire care sa creasca pe zi ce trece, iar atunci  cand lucrurile nu se intampla cum isi doresc ele, au tendinta de a insela.

13. Atunci cand partenerii lor sunt la distanta

Relatiile la distanta nu sunt usor de mentinut, avand in vedere ca au nevoie de o dedicare mult mai mare. In cele mai multe dintre cazuri, partenerii se abat de la aceasta “regula” si ajung sa se indragosteasca de altcineva.

14. Discutiile dintr-o relatie

Argumentele care raman nerezolvate reprezinta o reala problema.  De asemenea, si certurile care ajung sa fie la ordinea zilei le fac pe femei sa se simta nefericite.

15. Atentie! Atentie! Atentie!

Femeile adora sa fie oarecum sufocate de partenerii lor, iar daca acest lucru nu se intampla, daca nu se simt complimentate si iubite suficient, vor pleca.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: