Radio Simplu

15 lucruri pe care un bărbat ar trebui să-și amintească să le facă într-o relație serioasă

1.Bărbatul trebuie să ia lucrurile încet

Când două persoane se îndrăgostesc, le pasă unul de celălalt în mod necondiționat. Relația pe care o construiesc se bazează pe încredere, grijă și capacitatea de a-l înțelege pe celălalt.

Doza perfectă din fiecare dintre aceste elemente și deja știi că ai un partener pe viață.

Când o relație este la început, aceste elemente vin ușor deoarece există un flux de emoții care vă conduce pe amândoi. Dar pe parcursul trecerii timpului, ori vă obișnuiți unul cu celălalt, ori vă despărțiți.

Într-o relație pe termen lung, fie trebuie să pui foarte mult efort pentru a o păstra, fie renunți.

2.Un bărbat bun nu va alege niciodată înfățișarea partenerei lui

Dacă ești într-o relație serioasă, niciodată nu vei hotărâ cum să arate partenera ta deoarece acest lucru poate fi dăunător pentur ea. Glumele pe acest subiect îi vor scădea stima de sine și o vor face nesigură pe ea.

3.Nu îți descuraja partenera

Un semn al încrederii unei persoane în ea stă în felul cum sprijină ambițiile celor din jur. Un bărbat bun va fi mereu dispus să îi ajute și să îi sprijine pe cei din jur. Nu îi va descuraja sau insulta niciodată.

4.Recunoașterea valorii partenerei

Un bărbat sau o femeie trebuie să stea cu tine datorită valorii tale și trebuie să aprecieze ceea ce ești, nu ce faci și nici felul cum te vinzi.

5.Nu o face să se simtă singură în această relație

Relațiile sunt un fel de parteneriat. O echipă. Se presupune că trebuie să îți îmbunătățească viața și nu să o complice.

Dacă ești cu cineva care este mulțumit de el în viață și dragoste, dar care nu depune nici un efort în tine și în relația voastră, atunci e timpul să reevaluezi situația.

6.Nu evita niciodată conversațiile importante

Indiferent că se întâmplă în familie sau în relațiile amoroase, un bun bărbat va înțelege că o problemă  nu poate fi rezolvată decât atunci când este înfruntată.

Singurul lucru pe care evitarea unei probleme îl provoacă este pur și simplu amânarea inevitabilului și înrăutățirea lucrurilor.

7.Nu invada niciodată spațiul privat

Într-o relație sănătoasă nu este nevoie să ascunzi lucrurile – mesajele, mailurile, orice.Dar asta nu înseamnă că partenerul tău are dreptul să umble prin ele atunci când îți lași telefonul ărin preajmă sau calculatorul deschis.

8.Ai grijă de ea atunci când e bolnavă

Nu este cea mai minunată parte a relației să stai să te pupi cu o persoană bolnavă. Nu despre asta e vorba, grija din partea ta se poate manifesta prin a sta cu ea, a avea grijă la temperatura ei, la ce mănâncă sau la ce pastile ia etc.

9.Dorința de a lua lucrurile încet

Dacă ai fost într-o relație la distanță, probabil că esti deja expert în ceea ce privește acest aspect. Ea așteaptă să fii răbdător, mai ales când e vorba despre a face dragoste.

10.Nu refuza în mod constant să îi cunoști prietenii

Trebuie să te familiarizezi cu ideea de a-i cunoaște prietenii. Nu îți face griji, nu toți sunt niște animale feroce și majoritatea știu deja despre tine (femeile adoră să vorbească).

11.Oferă-i spațiu

O relație este între două persoane, fără îndoială. În mod clar că fiecare are și viața lui personală . Trebuie să existe acea libertate a spațiului unde poți fi tu și atât.

12.Fă-ți o obișnuință din a-i face complimente

Arată minunat! Măcar atât merită în drept de recunoștință, nu? Femeile adoră să fie complimentate. Chiar și cea mai înspăimântătoare stare a unei femei poate fi liniștită cu un compliment potrivit, la momentul potrivit.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: