Radio Simplu

10 lucruri pe care nu trebuie să le faci niciodată zonei tale intime

Orice femeie trebuie să arate un oarecare interes în ceea ce privește sănătatea părților ei intime. O zonă intimă sănătoasă prezintă unele bacterii care ajută la combaterea infecțiilor și are un nivel natural al pH-ului.

Iată lucrurile pe care trebuie să le eviți dacă vrei ca acea zonă să se păstreze curată și sănătoasă:

1 Să folosești remedii preprate în casă

Există un fel de echilibru în ceea ce privește acea zonă, iar dacă vei folosi soluții preparate în casă precum ceaiuri sau uleiuri, este posibil să te alegi cu o infecție și cu dureri foarte mari.

Este posibil ca aceste remedii nici măcar să nu fie eficiente, deci cel mai bine ar fi să mergi la medic

2. Să porți blugi mulați

Asta nu înseamnă că trebuie să îți arunci toate perechile de blugi. Îi poți purta din când în când dar cel mai bine ar fi să porți un pantalon din bumbac. Sunt mai aerisiți și arată și foarte cool.

3. Să folosești produse parfumate

Nu ai nici cea mai mică idee cât de delicată este acea zonă. Faptul că vei adăuga ceva parfumat, PH-l tău nu își va mai menține nivelul ideal și infecțiile nu vor întârzia să apară.

4. Piercing-ul

Suntem siguri că există unele motive serioase pentru care cineva să vrea să își facă un astfel de pierceing. Cu toate astea, pierceig-ul este un impediment atunci când dorești să îți păstrezi igiena în acea zonă.

Pur și simplu este o idee mai bună dacă nu vei face asta.

5. Să folosești dușul în acea zonă

Zona intimă conține unele bacterii protectoare. Prin folosirea excesivă a apei în acel loc, pur si simplu te predai acestora și vei fi predispusă numeroaselor infecții.

6. Să porți lenjerie murdară

Este esențial să purtați o lenjerie curată și de preferat confecționată din bumbac pentru a-ți păstra zona intimă departe de infecții.  Aproape orice femeie eliberează un fel de fluid în timpul zilei, asa că ar fi indicat să schimbi lenjeria cât se poate de frecvent.

7. Să îți dai un diagnostic de una singură

Atunci când femeile simt o durere sau simt că ceva nu este în regulă, de obicei apeleaă la internet și se ghidează după sfaturile pe care le găsesc acolo. Acesta este un lucru foarte greșit deoarece nu ai de unde să știi care dintre studiile de pe internet sunt cu adevărat autentice și care sunt cele ce furnizează niște idei testate deja.

8. Să folosești substanțe pentru înlăturarea durerii menstruale

Toate femeile știu că durerile menstruale pot fi foarte serioase și incomfortabile uneori. O companie pe nume ”Foria” a inventat capsulele cu marijuana pentru a le insera în interiorul zonei tale intime. Se spune că ar fi eficiente în scăderea durerii, dar, cu toate astea ar fi indicat să stai departe de astfel de medicamente neautorizate.

9. Să urinezi după ce ai făcut dragoste

Dacă faci acest lucru nu îți va aduce decât posibile infecții și senzații durerose sau de arsură. Mai bine te abții pentru câteva momente decât să te alegi cu o astfel de infecție păcătoasă.

10. Să porți lenjerie intimă în timp ce dormi

Atunci când mergi să dormi lasă-țilenjeria intimă de-o parte. Nu este vorba că trebuie să dormi dezbrăcată dar ai putea opta pentru ceva mai lejer  și aerisit.

loading...

Add comment