Radio Simplu

9 dintre cele mai groaznice tipuri de cupluri cu care poți merge în vacanță

Familiile, cuplurile și persoanele singure care sunt prinse în viața lor de zi cu zi și rutină, deseori au nevoie de o scurtă sau lungă vacanță pentru a-și petrece timpul relaxându-se și scăpând de stresul care se acumulează în fiecare zi.

 

Vacanțele le permit cuplurilor să revină acasă plini de energie și motivați pentru a-și continua rutina zilnică; deci, este mai mult decât clar că vacanțele trebuie savurate și trebuie să aducă doar beneficii unei persoane.

 

Cuplurile de cele mai multe ori sunt cele care merg în vacanțe de obicei deoarece își doresc să petreacă mult timp împreună pentru ajunge să se cunoască mai bine. Totuși, există anumite tipuri  de cupluri care se dovedesc a fi mai mult stresante pentru ceilalți, așa că este indicat să eviți să mergi în vacanță cu ele.

 

1. Cuplul fără rușine

Vei vedea mereu câte un astfel de cuplu care este foarte îndrăgostit și care face gesturi mai mult obscene în public ca și cum restul lumii nu ar exista. Acești parteneri încep să se sărute, să se pipăie și aproape că ajung să facă amor în preajma celorlalte persoane care sunt în vacanță.

 

2. Cuplul jumătate dezbrăcat

Toți turiștii care se află în preajma acestui tip de cuplu și-ar dori ca partenerii să își pună ceva pe ei deoarece corpurile lor nu sunt chiar atât de plăcute la vedere; aici nu este vorba despre mersul la plajă, unde nu ar trebui să conteze cum arăți, ci de hoteluri, magazine sau restaurante.

 

3. Cuplul ciudat

Cred că deja știi și tu despre ce cuplu vorbesc: acela care are parteneri cu vârste total opuse care fac toți oamenii din jurul lor să se întrebe dacă cel mai tânăr dintre ei doi este în acea relație doar pentru bani; cu toții  știm un astfel de cuplu, nu-i așa?

 

4. Cuplul care se ceartă mereu

Acești parteneri trebuie să fie mereu supărați unul ce celălalt sau să se certe constant, lucru ce face ca acea vacanță să fie lipsită de sens. De ce este nevoie să mergi într-o vacanță doar pentru a te certa? Poți face asta foarte bine acasă.

 

5. Cuplul pervers

Multe persoane se duc în vacanță doar pentru anumite motive mai perverse; aceste cupluri aleg să facă asta doar pentru a-și satisface anumite fantezii și dorințe amoroase. Așa că este posibil să fii și tu abordat de un astfel de cuplu care îți va face propuneri destul de indecente.

 

6. Fotografii

Această pereche va fi văzută 24/7 cu camerele de fotografiat agățate pe după gât. Partenerii vor face poze încontinuu în stânga și în dreapta, făcându-te să te simți ca și cum ai fi urmărit de paparazzi; totul va fi fotografiat și postat pe rețelele de socializare, așa că așteaptă-te să apari și tu.

 

7. Cuplul singur

Deși cei doi sunt împreună sub forma unui cuplu, ei de fapt au vacanțe individuale; ei sunt foarte ocupați cu telefonul lor indiferent unde se duc. Împărtășesc lucruri cu restul lumii online, dar nu împărtășesc nimic unul cu celălalt.

 

8. Cuplul „selfie”

Acest cuplu este unul dintre cele mai groaznice deoarece partenerii sunt atât de obsedați de selfie-uri, încât te vei împiedica de ei oriunde te-ai duce. Ei sunt mereu pregătiți să arate lumii întregi unde sunt și ce fac în vacanță.

 

9. Cuplul fals

Nimic din corpurile acestor parteneri nu este natural și totul pare că este pompat artificial, cu toate că ei merg și se poartă cu o atitudine superioară, gândindu-se că sunt unici și speciali. Nu te lăsa influențat de ei deoarece nu au nimic mai presus decât tine.

loading...

Add comment