Radio Simplu

8 lucruri pe care ar trebui să eviți să le porți atunci când călătorești cu avionul

Chiar dacă îți alegi o ținută pentru un zbor de lungă durată sau poate chiar pentru unul domestic, este important să ții cont de faptul că există anumite lucruri pe care nu ar trebui să le porți, asta dacă îți dorești să te simți comod. Comoditatea trebuiCue să fie pusă pe primul loc într-o astfel de situație.

 

Unele lucruri sunt indicate să fie lăsate acasă atunci când călătorești cu avionul deoarece ele nu numai că te ajută să te simți comod, dar te și previn în fața unor probleme ulterioare. Probabil că și tu îți dorești o călătorie lină, așa că este util să știi despre aceste lucruri.

 

Pentru a te ajuta în această chestiune, am decis să creăm o listă care să îți ofere câteva direcții cu privire la lucrurile pe care nu ar trebui să le porți atunci când călătorești cu avionul. Aruncă-ți și tu privirea peste această listă și convinge-te singur.

 

1. Parfum

Atunci când zbori, probabil că știi deja că te vei afla într-o zonă destul de restrânsă, dar alături de mulți oameni. Evită parfumurile grele de dragul celor din jurul tău. Un număr mare de oameni consideră că un astfel de produs este iritant și este posibil să existe pasageri cu astm sau alergii.

 

2. Hainele strâmte

Evită hainele strâmte, mai ales dacă vei zbura mai mult de 4 ore. Persoanele care zboară mult sunt predispuse la apariția trombozei venoase profunde; aceasta reprezintă un cheag de sânge care se formează de obicei în venele picioarelor. Pentru a preveni, poartă șosete speciale pentru zbor.

 

3. Obiectele complicate

Băile avioanelor sunt foarte mici. Dacă porți o salopetă îți va fi foarte greu să o dai jos. În schimb, poartă ceva care nu îți va cauza dificultăți în acest spațiu mic. Hainele cu mulți nasturi și fermoare nu îți vor face prea plăcută experiența de pe parcursul zborului.

 

4. Hainele sau bijuteriile care conțin metal

Nu este surprinzător că încălțămintea cu multe piese de metal și bijuteriile similare îți pot încetini procesul de securitate. Ceea ce este neașteptat totuși poate fi un pulover sclipitor care are fire metalice în țesătură. Deși este ușor să dai jos bijuteriile, nu putem spune același lucru despre un pulover.

 

5. Hainele de vară

Chiar dacă zbori într-o țară călduroasă și ești tentat să alegi o ținută de vară pe parcursul zborului, nu uita că temperatura din avion poate fi surprinzător de răcoroasă. Este esențial să ai mai multe rânduri de haine pentru a te bucura de o călătorie confortabilă.

 

6. Lentilele de contact

Într-un avion, umiditatea medie poate ajunge atât de jos până la chiar 20%, lucru ce va face ca lentilele tale de contact să se usuce și să îți cauzez iritații la nivelul ochilor. Dacă ai un zbor lung, este recomandat să îți scoți lentilele, mai ales dacă ai de gând să dormi.

 

7. Tocurile

Securitatea de la aeroport îți va cere să îți dai jos pantofii deoarece în tocuri nu numai că poți ascunde obiecte, dar ele au și o construcție de metal care cu siguranță că va porni alarma. Mai mult, este posibil ca picioarele tale să se umfle când zbori, așa că pantofii strâmți trebuie evitați.

 

8. Tricourile cu mesaje ofensatoare

Poate că nu ne vei crede, dar există persoane cărora li se interzice să zboare din cauza modului în care sunt îmbrăcate. Motivele pot fi multiple: decolteu prea adânc, rochii prea scurte, pantaloni prea largi, un tricou cu mesaj ofensator, picioare descălțate sau chiar colanți.

loading...

Add comment