Radio Simplu

Topul celor mai buni soți în funcție de zodie

1. Taur

Se apropie foarte mult de soțul ideal. Dacă te măriți cu un astfel de bărbat, nu vei regreta niciodată alegerea făcută. E un semn zodiacal stabil și calm, făcut pentru a avea o familie. Nici nu-i trece prin minte să înșele.

 

2. Săgetător

Un Săgetător îndrăgostit va face tot ceea ce este omenește posibil pentru a-și face soția fericită. Pot fi geloși uneori, dar acest lucru se datorează faptului că se tem să nu-și piardă partenera. Nimeni nu te tratează la fel de bine ca un Săgetător.

 

3. Pești

E aproape partenerul ideal de viață. Peștii se descurcă cu brio când vine vorba de aspectul material și amoros al unei căsnicii. Va pune bazele familiei și va avea idei extrem de creative când vine vorba de întâlniri.

 

4. Capricorn

Bărbatul Capricorn s-a născut să fie soț. Sunt romantici și practici și oferă multă dragoste și protecție partenerei sale. Certurile nu vă afectează, pentru că un Capricorn este extrem de loial.

 

5. Leu

Această zodie poate fi atât prieten, cât și soț. Dacă te căsătorești cu el, vei avea zâmbetul pe buze toată viața. Soțul tău poate avea unele prejudecăți însă cu privire la frumusețe.

 

6. Rac

Acest soț este ideal pentru femeile care tind să petreacă mult timp în casă. E nevoie câteodată să-ți mai împingi soțul de la spate să iasă din casă.

 

7. Gemeni

Este unul dintre cele mai credincioase semne. Va avea grijă de tine toată viața, dacă îl tratezi așa cum trebuie. Dacă simte că nu îl respecți suficient, va fi morocănos și dezamăgit.

 

8. Scorpion

Soțul Scorpion îți oferă sentimentul de siguranță de care ai nevoie în viață. Uneori, se poate schimba sau poate fi dur, dar dacă îți dorești un soț devotat, el este alegerea ideală.

 

9. Berbec

Trebuie să ai grijă cu el. Berbecii nu cunosc seminficația cuvântului monogamie. Acest soț face eforturi pentru a rămâne fidel, dar cedează ușor tentațiilor.

 

10. Fecioară

E bărbatul care îți va îndeplini toate visurile. Vrea să aibă alături o femeie pe cinste. E posibil ca într-o zi să te saturi de standardele lui extrem de înalte.

 

11. Vărsător

Acest semn zodiacal e sigur de ce anume își dorește când vine vorba de căsătorie. În practică, toate planurile lui nu sunt deloc realiste, așa că poate începe să se simtă decepționat și nesatisfăcut.

 

12. Balanță

Problema principală a unei Balanțe e firea sa foarte de treabă de a fi. Sună ciudat, dar este o problemă reală. Are o inimă atât de bună, încât refuză cu greu să-i facă o favoare cuiva. E în stare să o facă cu o altă femeie dacă soția lui îi cere asta.

Add comment