Radio Simplu

Test de personalitate: Prima imagine pe care o vezi scoate la iveală cea mai ascunsă slăbiciune a ta

Priveşte cu atenţie imaginea de mai jos şi reţine ce anume ai văzut prima dată. Interpretarea o găseşti dedesubtul imaginii.

 

 

1. Muzician bătrân

Eşti o persoană care se concentrează foarte mult asupra atingerii obiectivelor. De obicei, ţelurile tale sunt legate de lucrurile care te pasionează în viaţă. Uneori te întrebi dacă faci alegerile corecte. Îţi faci griji inutile în această privinţă, iar toată munca ta din greu va da roade într-un final. Uneori, e nevoie să facem sacrificii pentru a ne îndeplini visurile.

Slăbiciunea ta cea mai mare e că nu reuşeşti să stabileşti conexiuni puternice cu oamenii din viaţa ta.

 

2. Chip de bărbat

Eşti genul de persoană care nu-şi planifică niciodată viaţa de dinainte. Eşti cunoscut pentru felul tău de a trăi viaţa fără griji şi firea ta liniştită. Îţi susţii părerea şi te enervezi când este cazul, dar eşti şi genul de persoană care preferă să treacă de la o aventură misterioasă la alta. Te enervezi şi te superi ca orice alt om, dar greşeşti atunci când alegi să ţii sentimentele în tine. Oamenii nu te vor respinge dacă laşi sentimentele să iasă la iveală şi te vei simţi mai fericit.

Slăbiciunea ta cea mai mare este aceea că nu reuşeşti să vorbeşti deschis despre sentimentele tale.

 

3. Chip de femeie

Eşti genul de persoană pe care alţii o percep ca lider. Eşti puternic, încrezător în forţele proprii şi ai un talent fantastic de a te înţelege bine cu cei din jur. Ai aiblităţi excelente de comunicare. Te pricepi să întreprinzi mai multe acţiuni deodată, dar ştii şi când vine momentul să iei o pauză pentru a te relaxa. Chiar dacă ştii că poţi face tot ceea ce îţi propui, oricât de multe lucruri sunt, asta nu înseamnă că trebuie să le faci pe toate. Permite-le celor din jurul tău să preia din greutatea de pe umerii tăi.

Cea mai mare slăbiciune a ta este aceea că nu reuşeşti să împarţi sarcini celorlalţi.

 

4. Bărbat cu mustaţă

Eşti o persoană anxioasă şi temătoare. Te înspăimântă ideea de a încerca lucruri noi. Cauza nu e aceea că nu vrei să ai amintiri noi şi să trăieşti aventuri necunoscute, ci te sperie pur şi simplu ideea de a face ceva ce nu ai mai făcut niciodată până acum. Eşti o persoană bună şi inteligentă, dar eşti şi imprevizibil şi nu rueşeşti să te relaxezi. Dacă eşti încăpăţânat, într-un final, singura persoană căreia îi faci rău eşti chiar tu.

Slăbiciunea ta numărul unu este aceea că eşti prea încăpăţânat, iar acest lucru nu este mereu în avantajul tău.

Add comment