Radio Simplu

Test: Ceea ce vezi prima dată în imagine dezvăluie lucruri interesante despre sinele tău ascuns

Priveşte cu atenţie imaginea de mai jos. Ce ai văzut prima dată?

 

 

1. Copacul

Copacul iese cel mai mult în evidenţă pentru că dă forma imaginii. Cei care văd copacul prima dată apelează întotdeauna la logică. Caută sensul lucrurilor din jurul lor şi se bazează mereu pe creierul lor. Nu lasă inima să-i ghideze, iar acest lucru îi ajută mai ales la locul de muncă.

Pe de altă parte, ai format o barieră în jurul emoţiilor tale şi nu le mai poţi exprima liber. Dacă te bazezi mereu pe logică, nu-ţi vei putea dori decât lucrurile pe care ştii sigur că le poţi obţine. Nu-ţi fie frică de necunoscut şi acceptă provocările. Chiar dacă pierzi, nu renunţa şi ia-o de la capăt.

 

2. Gorila

Oamenii care văd prima dată gorila au probleme cu stima de sine. Îşi setează standarde înalte la nivelul cărora se ridică cu greu. Chiar dacă mintea şi corpul lor au nevoie de o pauză, aceştia nu se opresc niciodată din muncit.

Sunt oameni extrem de curioşi şi sunt mereu dornici să înveţe lucruri noi. Sunt capabili să înţeleagă lucruri pe car ceilalţi abia le pot pricepe.

Pe de altă parte, dacă ştiu prea multe, vor avea de pierdut dacă se dau mari cu asta. Pot ajunge să creadă că le ştiu pe toate, iar acest lucru îi împiedică să păstreze mintea deschisă.

 

3. Leul

Cei care observă prima dată leul sunt de obicei oameni independenţi, cărora le place să fie liberi. Nu se gândesc prea mult înainte de a acţiona şi se bazează pe instinct. Au o viaţă plină de aventuri pentru că trăiesc după propriile legi.

Nu sunt persoane rele, dar tind să-i rănească pe ceilalţi cu glumele lor. Au ţinte înalte şi sunt ambiţioşi, fac tot ceea ce le stă în putinţă pentru a-şi îndeplini visurile. Nu lasă niciodată o treabă pe jumătate făcută.

Nu refuză niciodată provocările indiferent ce preţ trebuie să plătească. Sunt nechibzuiţi, dar asta nu-i deranjează atâta timp cât pot face lucrurile aşa cum îşi doresc.

 

4. Peştele

Peştele se observă cel mai greu în imaginea respectivă, iar oamenii care îl observă sunt puţini. Nu ies foarte mult în evidenţă în viaţă, dar au un impact semnificativ. Se împacă foarte bine cu toată lumea şi iubesc viaţa.

Oamenii care cred în dragoste fără egoism sunt puţini, dar nu renunţă niciodată la acest lucru. Natura le dă energie, trăiesc viaţa la maximum şi apreciază fiecare moment.

Add comment