Radio Simplu

9 dintre cele mai înspăimântătoare pagini de pe Wikipedia pe care le-ai putea accesa

Internetul este plin de lucruri uimitoare și este imposibil să cunoaștem fiecare colțișor al lui având în vedere că el este precum Universul, extinzându-se cu fiecare secundă ce trece. Este imposibil ca noi să accesăm fiecare pagină de pe Internet și nimeni nu va reuși niciodată.

 

Chiar și așa, în mod evident, unele pagini sunt mai interesante decât altele, iar oamenii sunt atrași de lucruri diferite atunci când navighează pe Internet. Cu toții am auzit despre Wikipedia și știm cât de mult informații putem afla prin intermediul acestui site.

 

Dar unele pagini de acolo sunt mai mult înspăimântătoare și interesante, așa că dacă și tu ești un fan al lucrurilor bizare și îți place să îți testezi limitele, atunci citește mai jos despre unele dintre cele mai înspăimântătoare pagini de pe Wikipedia.

 

1. Fred și Rosemary West

Cred că cea mai înspăimântătoare pagină este chiar prima de pe lista noastră și anume a lui Fred și Rosemary West; ei au omorât cel puțin 10 tinere femei și fete, unele dintre ele fiind chiar fiicele lor. Cele mai multe dintre crime implicau viol, tortură și mutilare.

 

2. Copiii cu ochii înnegriți

Aceasta este o pagină destinată unui fenomen straniu despre care lumea spune că există și anume apariția unor creaturi paranormale sub forma copiilor care fac autostopul, apar pe șosea sau chiar la ușa casei tale. Este nevoie de mult curaj pentru a accesa această pagină.

 

3. Lizzie Borden

Dacă vei avea curajul să intri pe pagina de Wikipedia a lui Lizzie Borden, nu numai că te vei speria de toate faptele pe care le-a comis și lucrurile care sunt scrise despre ea acolo, dar și imaginile cu ea par că sunt desprinse dintr-un film de groază.

 

4. Joyce Vincent

Probabil că ceea ce i s-a întâmplat acestei femei este unul dintre cele mai mari coșmaruri ale tuturor; ea a murit din anumite cauze și a fost lăsată în apartamentul său timp de 3 ani, corpul său descompunându-se total.

 

5. Proiectul MKUltra

Cu toții ar trebui să știm despre acest proiect mai mult sau mai puțin secret deoarece el este unul creat de către CIA cu privire la controlul minții. Experimentele desfășurate în cadrului lui au fost baza creării serialului „Stranger Things”.

 

6. Lista unor morți neobișnuite

Aceasta este o poveste înfricoșătoare, dar care te va face să îți dorești să afli mai multe. Pagina prezintă unele dintre cele mai stranii fenomene care au dus la morțile unor oameni, lista mărindu-se în permanență cu alte cazuri neobișnuite.

 

7. Dispariția Maurei Murray

Maura Murray a dispărut în timpul anului 2004 și există numeroase detalii ciudate care au legătura cu subita ei absență, detalii precum morți false din familia ei, un accident de mașină de la care ea a fugit și apeluri telefonice foarte ciudate.

 

8. June și Jennifer Gibson, „gemenele silențioase”

Aceste surori gemene au ajuns să fie amintite deoarece se știa că ele vorbesc doar una cu cealaltă. Ele eu devenit criminale și au locuit într-o facilitate pentru bolile psihice timp de 11 ani. Una dintre surori s-a sinucis pentru ca cealaltă să poată duce o viață normală.

 

9. Crimele Hinterkaifeck

Aceste crime au avut loc în anul 1922, în Germania. Un fermier a observat niște urme de picioare în zăpadă către ferma lui, însă niciunele mai departe de ea. Membrii familiei au început să audă zgomote ciudate în pod, cheile au început să dispară și ziarul pe care nimeni nu îl citea începuse să apară la fermă.

 

Menajera a renunțat la a mai lucra acolo deoarece credea că ferma este bântuită. În aceeași zi, o nouă menajeră a sosit și întreaga familie precum și nou venita menajeră au fost omorâți. Nici în ziua de astăzi nu se știe ce s-a întâmplat.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: