Radio Simplu

10 obiecte scumpe care diferă de cele obișnuite doar prin preț

Oare are sens să cumperi mereu lucruri foarte scumpe doar pentru că se zice că sunt mai calitative? Probabil că este greșit, mai ales  când acestea diferă de unele obișnuite doar prin preț.

Iată o listă de obiecte foarte scumpe, care îi vor surprinde chiar și pe cei care sunt obișnuiți să cheltuiască sume foarte mari:

 1. Ceasul din oțel inoxidabil la 11,317,945 $

Acest ceas Patek Philippe ridică multe semne de întrebare deoarece este confecționat din oțel inoxidabil. Cu toate astea, există o explicație chiar și pentru acest preț: există doar 4 ceasuri din acest lot din 1943.

2. Bicicleta din aur la 393,000$

Poate că această ofertă li se va părea tentantă celor care sunt deja plictisiți de mașinile ultra moderne italiene dar totuși vor să iasă la o plimbare. Goldgenie, compania care a creat  bicicleta, asigură că este complet acoperită cu aur de 24 de karate, inclusiv lanțul și cele mai mici părți.

3. Telefonul mobil cu rubine la 360,000$

Un alt gadget de la Vertu foarte scump este decorat cu câteva diamante, smaralde și rubine. Nu este de mirare că acesta le este livrat cumpărătorilor, nu prin curier ci cu un elicopter special.

4. Biberonul la 136,000$

Un alt produs marca Talamantes vine cu un aspect și un preț remarcabil. Designerii spun că acest biberon confecționat din aur galben și alb a fost inspirat din păpușile rusești.

5. iPhone-ul din aur de 70,000$

Smartphone-urile Apple sunt oricum foarte scumpe, dar pentru cei care își permit mai mult, există versiunea din aur, platină sau chiar inox meteoric acoperit cu diamante.

6. Baia-hamac din aur la 63,000$

Această cadă trebuie umplută cu un robinet care iese direct din podea. Apa folosită este eliberată de la bază printr-un orificiu și se scurge într-un orificiu aflat la fel în podea.

7. Cea ma scumpă suzetă din lume la 35,658$

Cei care au deja un pătuț din aur și un biberon din aur, au nevoie și de o suzetă din același material. Costă 35,658$ și este un model exclusivist.

8. Bijuteri pentru ochi la 15,590$

Designerii indieni ne-au surprins deja cu accesorii din aur iar acum a venit rândul lentilelor de contact. Compania a asigurat că aurul și diamantele nu ating corneea și nu interfereazî cu permeabilitatea oxigenului.

9. Skateboard-ul la 15,000$

Skateboard-ul este creat de designerul Matthew Willet și cântărește cu 80% mai mult decât un exemplar obișnuit.

10. Căștile di aur cu diamante de la 9,995$

Potrivit Brikk, aceste căști sunt ideale pentru muzicieni sau cei care dețin  un iPhone din aur, produs de aceeași firmă.

 

loading...

Add comment

%d bloggers like this: