Radio Simplu

Te vor trata ca pe o regină! – 11 pași pe care trebuie să-i urmezi ca să fii atrăgătoare pentru bărbați

De obicei, bărbații tratează femeile așa cum vor să fie tratate. Uneori, stima joasă a unei femei se simte, iar energia ei e transmisă celorlalți, așa că astfel de femei au probleme în a găsi un partener căruia să-i facă plăcere să comunice cu ele. Iată 11 lucruri pe care trebuie să le faci ca să atragi bărbatul care te interesează:

 

1. Nu fi niciodată ca ceilalți și încearcă să fii deosebită

Femeile trebuie să fie sincere și naturale. Gândește și acționează așa cum crezi tu că e corect, nu în modul în care vor ații să o faci.

 

2. Nu sacrifica lucrurile care contează cu adevărat pentru tine

Dacă-ți pierzi motivația și bucuria de a trăi, atunci doar tu ești vinovată pentru asta. Dedică timp lucrurilor pe care le consideri importante pentru tine.

 

3. Încrede-te în instinctul tău și fă experimente

Învață să identifici lucrurile care te fac fericită și caută-le chiar dacă trebuie să faci câteva greșeli înainte să le găsești.

 

4. Percepe-i pe ceilalți exact așa cum sunt

Încetează să-i mai judeci și să-i critci pe ceilalți. Fii atentă la calitățile persoanelor și nu la defectele lor. Învață să comunici calm cu persoanele dificile, fără să te enervezi sau să forțezi lucrurile.

 

5. Ascultă oamenii

Încearcă să să asculți și să înțelegi fără să întrerupi persoana respectivă sau să abandonezi subiectul. Fă lucrurile clare atunci când interlocutorul te interesează cu adevărat.

 

6. Ajută-i pe ceilalți

Nu le asculta doar problemele, ci încearcă și să găsești soluții. Nu fi egoistă și încearcă să faci ceva pentru ceilalți, chiar dacă te poate costa destul din punct de vedere emoțional sau fizic.

 

7. Apreciază și sprijină trăsăturile pozitive ale oamenilor

Gândește-te la oameni nu doar în modul în care sunt, dar și la personalitatea lor într-o situație în care pot fi mai buni. Dacă oamenii observă că apreciezi la ei lucruri extrem de mici, devin mai fericiți.

 

8. Exprimă-te în mod pozitiv și fii scurtă și la obiect

Încurajează, motivează și inspiră-i pe cei din jurul tău, în loc să-i critici mai ales fără motiv sau să-i sapi pe la spate.

 

9. Nu mai bârfi

Nu vorbi despre ceilalți pe un ton critic și nu le spune persoanelor în care nu te poți încrede lucruri care preferi să rămână secret.

 

10. Zâmbește și râzi

Zâmbetul este calea spre inima oricărui om, așa că încearcă să fii mai puțin serioasă, glumește mai des, spune glumițe și povestioare și încearcă să-i amuzi pe ceilalți.

 

11. Întreabă, dar nu te plânge

Dacă ai nevoie de ceva, cere, dar fără să inspiri milă celorlalți. Dacă ești patetică, nu vei reuși să atragi  pe nimeni.

Add comment