Radio Simplu

Orice femeie trebuie să știe aceste trucuri de bază de machiaj – dacă vrei să arăți perfect, trebuie să le pui în aplicare chiar acum

Este nevoie de ani de zile pentru a învăța anumite tehnici specifice și a dezvolta abilități ca artist de machiaj. Există câteva sfaturi pe care le-am adunat și care vă pot fi foarte utile. Nu trebuie să fii un profesionist pentru a aplica machiajul care să arate frumos și natural.

 

1. Secretul unui ruj rezistent

Pentru a preveni scurgerea rujului, aplică un strat ușor de pudră translucidă sau chiar o fard de obraz. Dacă dorești să utilizezi o putere bună, alege MAC Prep + Prime Transparent Finishing deoarece acesta este cel mai bun produs disponibil pe piață.

Pachetul MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powers oferă o finisare netedă și mată și este transparent, astfel încât să nu trebuie să te preocupi în privința aspectului final. Este unul dintre produsele Mac care nu dezamăgește.

 

2. Pudră pe gene

Poți transforma grosimea genelor dacă aplici puțină pudră de talc înainte de a utiliza rimelul. Pudra în cantități mici înainte de a aplica stratul de rimel îți va oferi o diferență vizibilă în grosimea genelor tale.

 

3. Fă-ți unghiile ca un profesionist

Ai un program încărcat, dar îți dorești niște unghii perfecte? Nu îți face griji, noi avem produsul perfect pentru tine. Există un produs spray fantastic numit Spray Perfect. Tot ce ai nevoie este puțină practică și un produs miraculos.

Poți economisi bani cu ajutorul acestui produs și nu îți vei mai face griji despre manichiura superficială din nou. Tot ce trebuie să faci este să pulverizezi peste ojă, apoi să elimini excesul de ojă și să obții o manichiură fantastică. Cea mai bună parte este că se usucă într-un minut.

 

4. Cum să scapi de roșeața de pe față

Nu a existat nicio cercetare științifică dovedită cu privire la efectul castraveților asupra roșeții feței, dar a fost verificat ca remediu natural pentru sute de probleme. Pentru efecte mai bune de răcire, folosește castravetele direct din frigider.

Pentru a încerca alte opțiuni care nu sunt remedii făcute în casă, alege o cremă de piele anti-înroșire. Această cremă reduce aspectul de roșeață și calmează inflamația pielii. Asigură-te că îți consultați dermatologul.

 

5. Amestecă-ți produsele

Pentru o experiență mai bună pentru piele, optează pentru amestecarea produselor. Îți poți amesteca hidratantul și corectorul pentru a obține un amestec excelent și pentru a-l ține pe față mult timp. Dar nu uita să verifici ce tip de corector corespunde cel mai bine tipului tău de piele.

Alegerea corectorului potrivit este esențială. Funcționează cel mai bine dacă aplici corector sub ochii tăi, pe cearcăne. De asemenea, el ascunde cicatrici sau alte semne de pe piele.

 

6. Folosește cărți de vizită pentru a crea codițele de la ochi

Aceasta este una dintre cele mai bune idei de șablon pentru codițele de tuș. Creează un contur perfect pentru fardul de ochi când optezi pentru ceva mai dramatic. Acest lucru funcționează excelent pentru efectul de ochi de pisică.

Add comment