Radio Simplu

Nu le stă mintea la măritiș! – Aceste 4 semne zodiacale nu vor să-și pună pirostriile

1. Berbec

Sunt lideri înnăscuți, care creează reguli și standarde pentru modul de a trăi. Au cerințe foarte stricte și nu sunt dispuși să facă compromisuri, așa că părerile celorlalți nu-i interesează aproape deloc. Nu au niciodată strângeri de inimă atunci când vine vorba să renunțe la persoanele care nu se ridică la nivelul așteptărilor lor. Într-o căsnicie, trebuie să fii dispus să lași de la tine și să trăiești conform cu regulile și standardele altei persoane, iar Berbecii nu sunt aproape niciodată pregătiți să facă un sacrificiu atât de mare. Berbecii au și o maare problemă cu fidelitatea față de perechea lor, tentațiile sunt multe, iar acesta este unul dintre puținele domenii în care Berbecul nu se simte suficient de puternic.

 

2. Gemeni

Sunt persoane extrem de interesante care adoră să comunice cu ceilalți. Nu vei simți niciodată că pierzi timpul în compania lor și va fi mereu palpitant și interesant. Personalitatea lor plină de energie te va uimi și te va intriga. Singurul moment când nu îi vei recunoaște e atunci când discuția cu ei este despre lucruri serioase precum o relație serioasă sau căsnicia. Își iubesc atât de mult libertatea și independența, încât nu vor renunța prea ușor la ele. Nu sunt făcuți pentru căsătorie. Gemenii caută mereu aventuri noi și palpitante, iar acest lucru se aplică și în cadrul relației lor.

 

3. Săgetător

Aceste persoane iubesc libertatea mai mult decât orice. Au o mulțime de prieteni și este întotdeauna mai important pentru ei să petreacă timpul în compania amicilor decât cu perechea lor. Numai gândul unei relații serioase poate face un Săgetător să fugă mâncând pământul, mai ales dacă faci presiuni asupra lui chiar de la începutul relației voastre. Dacă există dragoste adevărată între voi, e bine să luați lucrurile încet și să vă bucurați de fiecare moment împreună fără să vă faceți planuri de viitor. Aceasta e tactica pentru a cuceri un Săgetător sau vei rămâne în scurt timp fără perechea ta.

 

4. Vărsător

Aceste persoane nu reușesc deloc să-și arate cu ușurință sentimentele, mai ales în relațiile de lungă durată. La început, e posibil să aibă sentimente extrem de puternice dar după o vreme, vei observa că aceste sentimente vor dispărea și vor fi înlocuite de tăcere. Nu subestima niciodată un Vărsător îndrăgostit pentru că se plictisesc repede și nici nu iau în calcul căsătoria decât la o vârstă mai înaintată. Vărsătorii vor să fie într-o relație, dar în același timp, vor să fie și liberi să-și trăiască viața după bunul plac.

Add comment