Radio Simplu

Toți bărbații trebuie să urmeze acești pași de bază atunci când partenera lor este la menstruație

Niciun bărbat din lumea aceasta care se află într-o relație nu poate să se ascundă de zilele cele mai traumatice din viața unei femei. Menstruația este unul dintre cele mai chinuitoare lucruri care ne transformă cât ai zice pește, părând că avem mai multe personalități.

 

Cu toate că este un lucru normal și ar trebui să se obișnuiască cu el, bărbații par că tot nu știu cum să se comporte normal în aceste zile în care noi suferim. De cele mai multe ori, toate lucrurile mărunte pe care ei le fac în această perioadă, ne enervează.

 

De aceea, pentru a remedia situația măcar parțial, am decis să creăm o listă cu niște mici trucuri și sfaturi pe care orice bărbat ar trebui să le urmeze când vine vorba despre această perioadă fatidică din viața fiecărei femei.

 

1. Reține acest lucru pentru todeauna

Atunci  când partenera ta este la menstruație, ea va trece prin numeroase schimbări corporale și mai ales emoționale. Nu este ea cea care se enervează din cauza celui mai mic amănunt, ci hormonii ei își fac de cap prin tot corpul.

 

2. Spune „NU” surprizelor

Cine poate ști când situația deja gravă se poate complica și mai mult? Ea mereu va reacționa conform ceea ce exprimi tu când ești pus în fața surprizei pregătite de ea, așa că pentru a evita o ceartă fără motiv, mai bine refuzi din start acest lucru.

 

3. Ai grijă să aibă mereu mâncarea ei preferată pregătită

Ea trebuie să mănânce atunci când este mai menstruație, mai ales. poate fi destul de comun întâlnit să aibă unele dintre cele mai ciudate pofte și până la urmă este îndreptățită să treacă prin asta deoarece ea elimină niște cantități considerabile de sânge.

 

4. Asigură-te că ai niște analgezice la îndemână sau fii gata în orice secundă să te duci la farmacie

Cu toții știm deja cât de mult o pot influența crampele, pe deasupra ele sunt probabil mult mai chinuitoare decât ți-ai putea imagina vreodată. Cu toate că o femeie va rămâne foarte rar fără analgezice, tu trebuie să fii pregătit mereu pentru orice eventualitate.

 

5. Ascult-o

Pe lângă toate celelalte considerente, o femeie are nevoie să fie ascultată mai ales în astfel de momente dificile și chinuitoare. Nu trebuie să o judeci și să o contrazici, ci doar să îi acorzi timpul tău și să o asculți indiferent cât de importante sunt problemele ei pentru tine.

 

6. Nu o forța să socializeze

Este destul de rar întâlnit ca o femeie să își dorească să socializeze atunci când ea se află la menstruație. Este indicat să nu alegi astfel de zile pentru a-ți invita prietenii sau familia. Nu te aștepta ca ea să își ofere timpul prețios din această perioadă cunoștințelor voastre.

 

7. Nu menționa nimic despre sânge, menstruație sau schimbări hormonale

Este mai mult decât evident că ea știe deja mia bine decât tine toate aceste aspecte și nu are nevoie să îi reamintești de ele sub nicio circumstanță. Nu încerca să pari inteligent față de ea din acest punct de vedere și nu îi spune ce să facă și ce să nu facă.

 

8. Asigură-te că ea bea multă apă

Este foarte important ca ea să fie și mai hidratată în  această perioadă având în vedere că elimină destul de mult lichid, astfel ea putând să scape mai ușor de crampe. Conform cercetătorilor. apa este foarte utilă pentru a diminua și chiar scăpa de crampele menstruale.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: