Radio Simplu

Test psihologic: care dintre ele NU este o familie?

Imaginea 1

Nu sunteți persoana cea mai orientată spre familie. După cum puteți vedea în imagine, mama ține tatăl departe de copil, iar tatălui pare că nu-i pasă. Dacă ați ales această imagine, s-ar putea să fi crescut fără o figură puternică a tatălui, de aceea aveți tendința să îi ajutați pe cei care au nevoie. Ești incredibil de fericit când faci schimbări pozitive în viața oamenilor. Totuși, adânc în interiorul tău nu știi care este realitatea familiei.

Imaginea 2

Sunteți orient spre familie și psihologic sănătos. Dacă vă uitați atent la imagine, veți observa că femeia din stânga poartă o fustă scurtă, neglijând copilul ei. Iar tatăl nu este mai bun, de vreme ce privirea nu îi este îndreptată spre copil. Ambii părinți își pun nevoile personale pe primul loc.

Probabil că sunteți o persoană foarte bună, care visează la o relație stabilă și încrezătoare, care va dura o viață, de ați putut imediat să vedeți familia falsă. Credeți căsătoria și familia ar trebui plasate pe primul loc. De asemenea, vă bucurați de îngrijirea altora și de a vă depune mult efort pentru a crea un mediu fericit pentru oamenii din viața voastră.

Imaginea 3

Dacă ați ales aceasaceea tă imagine, puteți avea o boală psihologică traumatică. Această imagine reprezintă familia cea mai iubitoare și mai fericită. Ea descrie doi părinți îmbrățișându-și cu iubire copilul. Probabil veniți dintr-o familie disfuncțională. Unul dintre părinții ar fi putut fi abuziv din cauza alcoolului, abuzului de droguri sau a bolilor mentale netratate, în timp ce celălalt ar fi putut fi co-dependent. În mintea ta crezi că așa arată o familie fericită, de aceea ai ales-o ca fiind falsă.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: