Radio Simplu

Te păcălești singură! – 7 semne că ești într-o relație de consolare

Există multe modalități prin care poți să treci peste o despărțire dureroasă, dar cea pe care alegem cel mai des să o facem e să găsim imediat o altă persoană cu care să înlocuim fostul partener.

Dacă ai sentimentul că nu te poți dedica 100% unei relații, e bine să fii sinceră cu tine însuți și cu partenerul tău. Iată 7 semne care trebuie să te pună pe gânduri atunci când vine vorba de relația ta actuală și gradul tău de implicare în ea:

 

1. Vrei să fii într-o relație cu oricine

Dacă te-a părăsit fostul partener sau ai fost într-o relație toxică, te mulțumești să începi o relație cu primul bărbat care îți acordă atenție. În subconștientul tău îți dorești să ai parte din nou de atingeri și de iubire, dar nu trebuie să cazi în plasa propriilor sentimente.

 

2. Faceți amor de nota 10

Vă simțiți extrem de bine în pat, dar în rest, nu știi în ce stadiu vă aflați cu relația voastră. Vă concentrați amândoi asupra părților distractive ale relației, și nu pe latura serioasă, care contează cel mai mult în cazul în care vreți să rămâneți mereu împreună.

 

3. Nu-ți amintești cum ți-a trecut dragostea pentru fostul partener

Ai nevoie de timp pentru a-l uita pe bărbatul pe care l-ai iubit mult. Unele femei au nevoie de câteva săptămâni, iar altele de luni la rând. Dacă ești fericită cu partenerul actual, dar nu-ți mai aduci aminte modul în care ai renunțat să-ți mai iubești fostul iubit, înseamnă că te-ai grăbit să începi o nouă relație.

 

4. Discuți adesea despre fostul tău iubit cu actualul partener

Impresia pe care o dai e că poți discuta liniștită despre subiectul acesta cu partenerul tău actual ca și cum nu ai mai avea sentimente pentru cel cu care ai avut o relație în trecut. Motivul real pentru care încă vorbești despre el e că mai simți încă ceva pentru el.

 

5. Ai o dispoziție schimbătoare

Ai o relație fericită și împlinită cu partenerul tău actual, dar uneori ai stări de confuzie pe care nu le înțelegi foarte bine. Te simți bine când ești alături de partenerul tău, dar ești supărată și tristă atunci când nu e cu tine.

 

6. Te gândești cum ar fi să te împaci cu fostul iubit

Petreci majoritatea timpului imaginându-ți cum ar fi să fii din nou în brațele fostului iubit sau întrebându-te dacă se mai gândește și el la tine? E posibil să încerci să te convingi că ai trecut peste fosta relație, dar te gândești prea mult la el ca să nu-ți pese deloc.

 

7. Nu te lasă indiferentă atunci când fostul tău prieten te salută

Fie te simți bine atunci când te salută fostul iubit sau ți se face rău. În ambele cazuri, ai încă trăiri puternice în preajma lui. Tot ce îți dorești e să nu-l mai vezi și să ai o relație împlinită cu altcineva. Încerci din greu să te convingi că ești fericită fără el.

loading...

Add comment