Radio Simplu

Singurele 2 sfaturi de care ai nevoie pentru sâni mai îndrăzneți!

Multe femei nu sunt mulțumite de felul în care arată sânii lor, așa că ajung să recurgă la intervenții chirurgicale și tratamente pentru a-i face mai mari, mai ridicați și mai îndrăzneți.

Dar dacă nu vrei să ajungi în această ipostază, atunci îți recomandăm să iei în considerare cele 2 sfaturi simple de mai jos, și vei obține sâni mai ridicați și mai îndrăzneți în cel mai scurt timp, fără a-ți pune în pericol sănătatea – sau aspectul sânilor tăi, evident.

Dacă până acum petreceai mult timp pe Internet în căutarea modalității prin care poți îmbunătăți aspectul sânilor tăi, să știi că nu mai e cazul!

Am descoperit noi două metode geniale prin care îți poți ridica sânii (pe cale naturală, fără proceduri chirurgicale complicate și costisitoare), iar asta chiar din confortul locuinței tale.

Există un exercițiu eficient și simplu pe care-l poți face acasă și care poate schimba complet aspectul sânilor tăi.

În afară de acest exercițiu, mai există și un remediu natural care strânge pielea de pe piept și îți face sânii mai fermi, mai plini și desigur, mai îndrăzneți!

Pune în aplicare aceste 2 metode, căci funcționează garantat!

Sfatul 1: Antrenamentul

Pentru a efectua acest execițiu, trebuie să te așezi pe spate pe o saltea (sau pe pat).

– ia câte o greutate de 5 kilograme în fiecare mână
– ridică brațele direct deasupra pieptului
– după aceea, coboară brațele cât mai repede posibil, ca și cum ai fi un avion
– apoi, ridică-le din nou deasupra pieptului
– repetă procedura de mai multe ori

Asigură-te că faci 3 seturi de câte 10 repetiții din aceste mișcări, la fiecare a doua zi. Acest exercițiu este excelent pentru zona inferioară a corpului, pentru mușchii de sub piept și pieptul superior, astfel încât, dacă îl efectuezi timp de o lună, vei observa, cu siguranță, diferența.

Sfatul 2: Remediul pentru acasă

Singurul lucru de care ai nevoie pentru acest remediu este uleiul de măsline. Așează-te în pat și pune niște perne în spatele tău.

Apoi, aplică puțin ulei pe mâini, freacă-le împreună, iar după aceea, pune o mână pe fiecare sân și masează cu cercuri mici în jurul ambilor.

Repetă câte 10 cercuri pentru fiecare sân și ai terminat!

Dacă ai ulei de măsline în exces pe corp, îndepărtează-l cu un prosop, sau lasă-l acolo, din moment ce uleiul de măsline face pielea mai elastică.

Pentru a-ți face pieptul mai ferm, asigură-te că repeți această metodă în fiecare zi, de cel puțin 3 ori pe săptămână.

Nu ezita să pui în aplicare aceste 2 metode uimitoare, căci nu vei fi dezamăgită!

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment