Radio Simplu

Semne că e femeia ideală pentru tine – 7 lucruri pe care femeile le fac de bunăvoie pentru bărbatul iubit

Până şi bărbaţii au standarde atunci când îşi caută perechea şi nu trebuie să se mulţumească cu prima femeie pe care o întâlnesc. Nu trebuie să accepţi niciodată o persoană care simţi că nu e pe aceeaşi lungime de undă cu tine. Dacă ştii ce fel de persoană e, îţi va fi mai uşor să ştii dacă ea e aleasa ta. Iată 7 lucruri pe care le face pentru partenerul său o femeie ideală :

 

1. E destul de încrezătoare în propriile forţe încât să recunoască că te iubeşte. Cu cât înaintăm în vârstă, jocurile încep să devină enervante şi preferăm să ni se spună direct lucrurile. Unui bărbat îi place atunci când o fată nu se lasă cucerită uşor, dar le apreciază şi pe cele care au curajul să spună ceea ce simt cu adevărat.

 

2. Nu îi este greu să domine uneori în relaţia voastră care a fost predominant tradiţională, bărbatul spune, iar femeia acceptă. Lucrurile s-au schimbat în zilele noastre, iar bărbaţii ştiu să aprecieze o femeie care preia frâiele relaţiei din când în când.

 

3. Bărbaţii îşi doresc femei care să aibă nevoie de ei, dar admiră o femeie care are viaţa sa proprie şi nu depinde în totalitate de ei. Nimeni nu-şi doreşte o parteneră care să nu poată face nimic şi să nu meargă nicăieri fără iubitul ei.

 

4. Respectul necondiţionat al unei femei e extrem de important, chiar dacă câştigă mai mulţi bani ca tine sau are un serviciu neconvenţional. Arată răbdarea ei şi dorinţa de a te sprijini să reuşeşti pe viitor.

 

5. Nu o interesează lucrurile materiale. E frumos din partea ta dacă îi mai cumperi cadouri scumpe din când în când, mai ales când e o ocazie specială. E greşit atunci când aşteaptă asta de la tine sau consideră că e necesar pentru dezvoltarea relaţiei voastre.

 

6. Puterea şi independeţa sunt fundamentale la o femeie. Orice bărbat îşi doreşte să fie supereroul partenerei lui, dar vor fi momente când şi el va avea nevoie de ea. Să ştii că poate preia controlul şi rezolva probleme atunci când tu nu poţi e foarte important. Arată că e o persoană integră, care se poate descurca oricând pe cont propriu.

 

7. O femeie care te sprijină oricând şi crede mereu în planurile tale este femeia de care are nevoie orice bărbat. Uneori, bărbaţii nu au încrederea de sine necesară sau motivaţia pentru a face lucruri măreţe, dar le primesc din partea partenerelor lor.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: