Radio Simplu

Pătrunde în mintea bărbaților ca să-i cucerești! – 5 sfaturi eficiente ca să-ți impresionezi partenerul

Bărbații se plâng mereu că femeile sunt atât de diferite de ei și că nu-i înțeleg niciodată. E timpul să te pui în pielea partenerului tău și să înveți să gândești și să acționezi ca un bărbat.

Nu trebuie să te comporți ca un bărbat din toate punctele de vedere. Iată ce poți să faci pentru a-l convinge că ești iubita perfectă pentru el:

 

1. Bărbaților le place să spună lucrurilor pe nume

Dacă partenerul tău te-a supărat cu ceva, nu proceda ca majoritatea femeilor care nu scvot o vorbă atunci când sunt furioase, așa că iubitul lor nu înțelege unde a greșit. Până când își dă seama ce s-a întâmplat cu adevărat, e deja prea târziu ca să-l mai ierte.

Atunci când nu le convine ceva, bărbații preferă să le spună direct partenerelor ce îi supără decât să țină în ei. Procedează și tu la fel atunci când te-a deranjat ceva, iar astfel va înțelege măcar motivul pentru care ești furioasă pe el.

 

2. Spațiul personal e foarte important pentru bărbați

Probabil ai văzut deja un bărbat care e foarte fericit să stea singur în timp ce-și lustruiește mașina sau își face curățenie în trusa de scule. Adoră să aibă un spațiu privat. Unii bărbați se pot simți vinovați pentru asta și caută să petreacă mai mult timp cu partenerele lor.

Cel mai bun lucru pe care poți să-l faci e să te menții ocupată cu propriile tale pasiuni. Ieși cu prietenele la cumpărături sau fă activități care îți plac și pentru care ai nevoie de un spațiu personal. Astfel, partenerul tău nu se va mai simți vinovat că nu petrece suficient timp cu tine.

 

3. Bărbații preferă un preludiu scurt și să treacă direct la fapte

Femeile știu foarte bine acest lucru, iar bărbații decid să-și facă partenera să se simtă bine înainte de a face amor. Încearcă să-i returnezi favoarea atunci când ai ocazia fără să se mai simtă nevoit să treacă prin toate etapele preludiului. Adu-l direct în pat și se va simți în al nouălea cer.

 

4. Bărbaților le place să bea până uită de ei

Bărbații adoră să nu mai fie în control uneori. Unii visează ca un grup de femei atrăgătoare se profite de slăbiciunea lui când e beat și să-i satisfacă cele mai ascunse fantezii. Bărbații aleg să abordeze astfel problemele care apar în viața lor, cu ajutorul  băuturii care îi va face să uite de ele.

Plănuiește o seară de sâmbătă în doi în care vă îmbătați amândoi. Veți râde și vă veți distra împreună, iar partenerul tău nu va uita niciodată nopțile petrecute astfel alături de tine.

 

5. Bărbații adoră să urmărească filme pentru adulți

Bărbații se rușinează dacă sunt prinși într-o poziție compromițătoare în timp ce ce uitau la filme pentru adulți. S-ar putea să te deranjeze că are nevoie să privească o altă femeie ca să se autosatisfacă, dar bărbații nu văd asta ca pe trădare, ci ca pe un mod de distracție.

În loc să-l trimiți să doarmă pe hol și să nu-i mai vorbești 2 zile, așează-te lângă el și urmăriți filmul împreună. Puteți să faceți amor chiar în timp ce-l urmăriți, așa că partenerul tău se va simți cel mai noroc bărbat de pe lume.

loading...

Add comment