Radio Simplu

Nu-l lăsa să te înlocuiască cu altă femeie! – 5 trucuri pe care trebuie să le știe orice femeie ca să-și țină bărbatul lângă ea

Până și persoanele cele mai fericite în relația lor, se tem câteodată că partenerul le va înșela. Se spune că bărbații sunt ființe poligame pe care femeile nu le vor înțelege niciodată. Psihologii spun că nu există relații sănătoase și armonioase fără să se facă amor pe măsură. E modul prin care cuplurile pot comunica cel mai eficient în pat.

Veți deveni persoane mai încrezătoare și veți fi mai apropiați unul de celălalt. Atunci când sunteți îndrăgostiți cu adevărat nu vă poate despărți nimic. Dacă îți dorești să nu ai niciodată griji că te va înșela, aplică aceste 5 trucuri de bază în relația ta, nu vei regreta:

 

1. Faceți amor frecvent

Dacă petreceți suficient de mult timp în dormitor specialiștii spun că e secretul pentru o căsnicie sau o relație îndelungată, iar niciunul dintre parteneri nu va avea motive să înșele. Este stimulată și producția de vasopresină, hormonul care-i face pe oameni să se obișnuiască unul cu celălalt.

 

2. Fără rușine în dormitor

E important să ai o atitudine sălbatică și să nu stai prea mult pe gânduri în pat cu partenerul tău. Nu te rușina de dorințele tale și fii sinceră cu partenerul tău în această privință. Trimite-i din senin un mesaj fierbinte ca să menții atmosfera incitantă înainte de a trece la acțiune seara. Fii jucăușă, te va ajuta să ai o relație și mai puternică.

 

3. Faceți o înțelegere

E important ca amândoi să înțelegeți modul în care decurg lucrurile între voi. Dacă unul dintre voi nu e de acord ca celălalt să iasă în oraș singur cu prietenii. atunci ar trebui să discutați despre asta. Este doar vorba de încrederea pe care o aveți unul în celălalt. Dacă ai încredere în partenerul tău, totul va fi bine chiar și atunci când nu sunteți împreună. Cu toate acestea, toate problemele trebuie discutate și rezolvate.

 

4. Pune la cale un joc interesant

Trebuie să fii atractivă tot timpul. Fii mereu motivul pentru care partenerul tău se grăbește să ajungă acasă mai devreme. Fii seducătoare și jucăușă mereu atunci când sunteți împreună. Încearcă să descoperi un joc pentru adulți care îl va face să te dorească și mai mult. Fii creativă și folosește-ți imaginația pentru a-l atrage în pat.

 

5. Transformă-ți fanteziile în realitate

Spune-i ce fantezii ai și cere-i să ți le îndeplinească, se va simți extrem de special. Îl vei face să se simtă responsabil pentru satisfacerea ta și va face orice îi stă în putință să te mulțumească. Vei avea multe beneficii în dormitor, iar tu și partenerul tău vă veți simți minunat.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: