Radio Simplu

Nu aruncați frunzele de morcov! Iată cum să le folosiți ca medicament

Știați că frunzele de morcov sunt abundente în substanțe nutritive care vă pot oferi beneficii pentru sănătate la fel de mult sau chiar și mai mult decât morcovii?

Frunzele de morcovi sunt o sursă excelentă de vitamine, minerale și proteine ​​care au capacitatea de a curăța sângele, limfomul și glandele suprarenale de deșeurile toxice. De asemenea, pot îmbunătăți sănătatea oaselor și a mușchilor, precum și vederea.

Frunza de morcov este încărcat cu vitamina C și potasiu, care poate reduce tensiunea arterială, reglează metabolismul și poate preveni bolile de inimă și osteoporoză.

În plus, medicii greci au pus frunze de morcovi în același grup de 600 de plante care sunt considerate anti-carcinogene.

În medicina alternativă, ceaiul de frunze de morcov se utilizează pentru a trata problemele renale și pentru a elimina balonarea, datorită proprietăților sale puternice diuretice.

Sucul făcut din frunze are proprietăți antiseptice, astfel încât să-l puteți folosi ca o apă de gură pentru a curăța cavitatea bucală. De asemenea, puteți mesteca frunzele pentru a elimina ulcerul la nivelul gurii, pentru a trata gingiile sângerând și pentru a scăpa de respirația urât mirositoare.

Atunci când sunt combinate cu miere, frunzele de morcov pot fi folosite pentru vindecarea rănilor datorită proprietăților lor antibacteriene și antiseptice. În plus, ele conțin substanțe care declanșează funcția glandei pituitare.

Notă: medicina populară rusă recomandă utilizarea frunzelor de morcov pentru a stimula funcția uterului în timpul administrării, astfel încât acesta să nu fie consumat în timpul sarcinii.

Cum se utilizează:   Frunzele de morcov se pot adauga la salate impreuna cu alte legume sau în supă, tocănița sau se prăjesc cu alte legume.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: