Radio Simplu

Lucrurile pe care toate femeile și le doresc ca bărbații să le facă în timpul amorului

Probabil că și tu ești un bărbat normal care de cele mai multe ori se întreabă ce este în mintea femeii cu care faci dragoste în momentele în care actul este în desfășurare. De cele mai multe ori bărbații sunt confuzi din acest punct de vedere deoarece femeile sunt destul de complicate.

 

Cu toții suntem de acord cu asta, așa că într-adevăr este dificil să ne dăm seama ceea ce ele vor în mai toate momentele; cu toate acestea, atunci când vine vorba despre amor, partenerii unui cuplu ar trebui să știe foarte bine ceea ce își doresc unul de la celălalt pentru a s putea bucura de relație.

 

În multe cazuri, femeile nu își împărtășesc părerile și dorințele cu partenerii lor când vine vorba despre amor deoarece ele consideră asta a fi un subiect rușinos, cu toate că asta nu este deloc adevărat, el fiind un subiect absolut normal.

 

Dacă și tu vrei să știi ce este în mintea partenerei tale în momentul în care voi doi faceți amor, atunci trebuie doar să citești lista de mai jos și să afli singur toate dezlegările misterelor ce nu îți dădeau pace din acest punct de vedere.

 

1. Pune-i mâna pe față atunci când o săruți – pune fiecare mână pe câte un obraz de-al ei în timp ce o vei săruta pasional ca și cum nu v-ați ma văzut de foarte mult.

2. Folosește-ți buzele și limba pentru mai mult decât sărutul – încearcă să lucrezi cu aceste organe pe partea exterioară a gâtului ei dacă îți dorești să o aduci în al nouălea cer.

 

3. Încearcă să o muști PUȚIN de buze – nu uita, PUȚIN. Dacă o muști de buze, o vei face să geamă și asta este vă va ajuta pe amândoi să vă simțiți și mai confortabil unul în preajma celuilalt.

4. De asemenea, tot PUȚIN trage-o de păr și zgâri-o pe gât – Gâtul este un punct foarte sensibil pentru femei (și nu numai), așa că încearcă să îl mângâi și să îl zgârii blând în timp ce o tragi ușor de păr.

 

5. Folosirea corectă a degetelor o poate înnebuni – încearcă să o simți cu ajutorul vârfurilor degetelor. Fă-o să îți dorească și mai mult în timp ce o vei mângâia blând doar cu buricele degetelor inițial.

6. Apuc-o de fund – doar după ce v-ați sărutat de câteva ori, nu imediat ce ați făcut-o, încearcă să o atingi ușor pe fund, iar dacă ea nu obiectează, poți să îl și apuci mai tare.

 

7. Plesnește-o ușor – da, femeilor chiar le place să fie pălmuite, dar nu într-o manieră foarte violentă, evident. Încearcă și tu și vei vedea că ea va fi pe culmile plăcerii.

8. Nu te rezuma doar la buze – a o pauză de la a o săruta pe buze și încearcă să cobori spre sânii ei și din ce în ce mai jos spre stomac și observă cum toată starea ei se va schimba într-un mod pozitiv.

 

9. Uită-te în ochii ei în timp ce îi faci oral – să fim sinceri acum, crezi că există ceva mai excitant decât acest lucru? Bineînțeles, asta este valabil în ambele cazuri, așa că nu ar trebui să te sfiești de la asta.

10. Atinge-o în cel mai sensibil loc și anume urechea – respiră foarte ușor lângă urechea ei, sărut-o, linge lobul acesteia și mușcă-l delicat. Dar nu uita niciodată să nu respiri exact în urechea ei!

 

11. Stai deasupra ei și nu ea peste tine – femeile își doresc dragostea bărbații și ca ei să își lase greutatea asupra lor, așa că aceasta este o abordare foarte potrivită pentru a începe lucrurile între voi.

12. Pune-ți picioarele în jurul șoldurilor ei – oferă-i puțină fricțiune înainte de a face dragoste. Acesta este cel mai bun mod prin care să o exciți la maximum.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: