Radio Simplu

10 lucruri ciudate pe care bărbații le spun despre corpul unei femei

Bărbații sunt destul de interesați  de corpul unei femei și despre funcțiile acestuia. Deși poate au fantezi cu el, asta nu înseamnă că se pricep și la nivelul educațional privind corpul unei femei.

Uneori vor sfârși prin a spune lucruri care le vor îngrozi pe femeile de lângă ei.

Poate vor avea o idee generală precum ”De unde vin copiii” sau ”De ce femeile au menstruație o dată pe lună”, dar întregul mecanizm nu este foarte clar pentru ei. Încă par șocați când vine vorba despre acea perioadă a lunii și încă au tendința de a face observații legate de asta.

Nu contează vârsta, bărbații mereu vor fi preocupați de lucruri legate de corpul femeilor, făcând observații care de care mai bizare.

Iată o serie a celor mai ciudate lucruri pe care un bărbat le-ar putea spune despre corpul femeilor:

1.Unii bărbați cred că durerile nașterii nu sunt chiar atât de grele.

Această durere este probabil cea mai macabră experiență prin care poate trece un om. Deși unii experimentează mai multă durere decât alții din cauza toleranței la durere, să spui că durerea nașterii este una mică este pur și simplu jignitor.

Contracțiile devin din ce în ce mai dureroase și imaginează-ți cum este să scoți un pepene dintr-o gaură foarte mică a corpului tău. Înfiorător!

2.Când a spus ceva cu adevărat logic?

Tweet-urile lui Donald Trump despre alăptat sunt nefolositoare și prostești. Oare de ce îi este permis să folosească cuvinte?

3.Cea mai nebună idee preconcepută despre corpul femeii

Unii bărbați sunt interesați dacă femeile reacționează în același mod ca ei atunci când ating placerea maximă în timp ce fac dragoste. Aceasta este o ideee preconcepută.

4.Asta ce vrea să mai însemne

Unii bărbați se întreabă dacă autosatisfacerea atunci când fata este încă virgină reprezintă de fapt pierderea virginității.

5.Bustul și autosatisfacerea

Unii bărbați se întreabă dacă nu cumva autosatisfacerea are vreo legătură cu mărimea bustului. Fiecare femeie are un corp diferit  care se dezvoltă diferit. Să spui că o femeie are un bust mic din cauza unor lucruri pe care le-a făcut, asta se numește ignoranță.

6.Implanturile te fac mai sănătoasă?

Unii bărbați se întreabă dacă nu cumva implanturile mamare sunt de fapt ceva sănătos pentru corp. Oare de unde scot aceste idei?

7.Bărbații cred că penisul este mult mai sensibil decât organul reproducător feminin

Este un lucru cât se poate de individual. Făcând o astfel de afirmație nu este tocmai corect. Vorbind în mod specific, vaginul are 8,000 de terminații nervoase, în timp ce organul reproducător masculin are 4,000.

8.De ce o femeie ar putea rămâne însărcinată după un viol

Problema este că după un asemenea incident și din cauza traumei suferite, victimele nu se mai gândesc să își ia măsurile medicale de precautie.

Unele victime nici nu se gândesc să raporteze incidentul din cauza traumei.

9.Oare femeilor le intră apă în vagin atunci când înnoată!?

Numai o persoană extrem de prostuță ar putea pune o asemenea întrebare.

10.Femeile la menopauză nu mai pot face amor

Doar pentru că o femeie este aproape de menopauză, asta nu înseamnă că viața ei intimă s-a sfârșit.

 

loading...

Add comment