Radio Simplu

Iată ce se întâmplă cu corpul tău dacă faci amor în timp ce ești la menstruație!

Să faci amor în timp ce ești la menstruație pare un subiect pe care mulți îl evită pentru că nu se pot gândi la altceva decât lenjerie de pat pătată de sânge la fel ca și penisul partenerului. E adevărat că se întâmplă toate acestea, dar vei vedea în continuare că merită sacrificiul.

Dacă faci amor în timp ce ești la menstruație, ai o mulțime de avantaje. Cel mai important e că durerile puternice se vor atenua sau în unele cazuri, vor dispărea cu totul, iar tu vei putea să dormi liniștită după.

Contactul intim funcționează ca un medicament puternic împotriva durerilor din timpul menstruației. Partenerul tău te poate ajuta în acest sens, așa că propune-i să faceți amor și în perioada aceasta a lunii. Iată 6 motive care să te convingă să o faci și tu:

 

 

1. Endorfinele te scapă de crampe

Dacă faci amor și ai orgasm vei scăpa ca prin minune de crampele extrem de neplăcute. În acel moment, sunt eliberate endorfine precum dopamină și oxitocină care vindecă durerile pe cale naturală asemenea unor medicamente.

 

2. Te scapă de durerile care apar în timpul menstruației

Toate femeile știu că pe toată perioada menstruației care poate dura chiar și 5 zile, durerile pot ajunge să fie insuportabile. Este recomandat să faci amor cu partenerul tău ca să te relaxezi și să scapi de durerile care nu-ți dau pace.

 

3. Există șanse reale ca orgasmul să dureze mai mult

Chiar înainte de menstruație și în timpul acesteia, zona genitală a unei femei este puțin umflată. Acest lucru face ca libidoul tău să fie ieșit din comun în această perioadă. Fă acest experiement și nu vei regreta cu siguranță.

 

4. Nu mai e nevoie de lubrifiere

Dacă ai vaginul extrem de uscat uneori, nu pierde șansa aceasta. Nu va fi nevoie de nicio formă de lubrifiere și vei ajunge la orgasm mai rapid.

 

5. E posibil ca menstruația să nu-ți mai dea atâtea bătăi de cap

Uterul unei femei se contractă atunci când are orgasm. Dacă uterul se contractă de multe ori, o cantitate mai mare de sânge și de țesut este eliminată din corp. Astfel, menstruația va fi mai puțin dureroasă și, în unele cazuri, mai scurtă.

 

6. Te vei odihni mai bine noaptea

E dificil să adormi când ești la menstruație din cauza durerilor sâcâitoare și a temei de a nu murdări lenjeria patului. Endorfinele care sunt eliberate în timp ce ai orgasm te vor ajuta să dormi profund și să te odihnești suficient.

 

 

 

loading...

Add comment