Radio Simplu

Iată care sunt numele reale ale celor mai cunoscute vedete de la noi

Toată lumea a auzit de Smiley, Simona Sensual, Tataee sau Guess Who, dar puţini ştiu care sunt numele lor reale.

Unele persoane publice preferă să-şi ia nume de scenă şi să renunţe la numele lor adevărat atunci când sunt invitate la emisiuni, cântă în concerte sau acordă interviuri.

Tocmai de aceea, îţi prezintăm numele şi prenumele celor mai tari vedete din România.

Cea mai cunoscuta cantareata din Romania, Andra,  se numeste de fapt Alexandra Irina Maruta (nascuta Mihai). Este evident de unde s-a inspirit proaspata mamica pentru numele de scena.

Până la celebrul divorţ de Oana Zăvoranu, mulţi nu ştiau că adevaratul nume a lui Pepe este Ionuţ Pascu.

În aceeaşi perioadă, o mare parte dintre telespectatori a aflat şi că prenumele Oanei Zăvoranu nu este de fapt Oana ci… Ioana.

Inna, cea mai cunoscută artistă autohtonă peste hotare poartă un nume cât se poate de românesc: Apostoleanu Elena Alexandra.

„Mi-am pus numele de scena Inna, pentru ca bunicul meu imi zicea astfel”, a povestit artista la un moment dat într-un interviu.

Rămânând în zona muzicală, „răii” muzicii româneşti şi-au ales niste nume originale de scena.

Astfel, membrii trupei BUG Mafia îşi spun Tataee, Uzzy şi Caddy, dar numele lor sunt Vlad Irimia, Alin Demeter şi Dragoş Ducu Banu. Pe Guess Who îl cheama Laurenţiu Mocanu, iar Dragos Gardescu este de fapt cunoscutul Puya.

Faimosul Connect-R, unul dintre cei mai celebri rromi din România, a fost botezat Ştefan Relu Mihalache.

Probabil că dacă l-ai prezenta pe o scena sub numele de Cosmin Mustaţă, nimeni n-ar ştii despre cine e vorba. Cu toate acestea, Keo are şi el un nume cât se poate de normal.

Andrei Tiberiu Maria şi Eduard Mihail Andreianu sunt cunoscuţi sub poreclele Smiley şi CRBL. Artişti consacrati, băieţii au rămas cu aceste nume încă din 2000, atunci când au pus bazele trupei Simplu.

Simona Suhoi o ştiţi? Este nimeni alta decât faimoasa Simona Sensual, blonda care a cucerit inimile multor bărbaţi. În plus, pe fosta fata de la pagina 5 o mai cheama şi Stefania.

Nu exista nunti la care vedete ca Adrian Simionescu, Florin Stoian, Nicolae Lingurar, Valentin Rusu sau Jean Dumitrache să nu facă show. Nu ştiti despre cine e vorba? Adrian Copilul Minune, Florin Salam, Nicolae Guta, Vali Vijelie sau Jean de la Craiova încing atmosfera cu melodiile lor de petrecere.

Și bănuim că o știi și pe celebra Lora, al cărei nume real este Laura Petrescu.

 

 

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment