Radio Simplu

Genele naturale ale acestei femei au început să cadă imediat după ce și-a pus extensii. Motivul este unul nemaiîntâlnit

Multe dintre noi ne dorim să arătăm impecabil, așa că de multe ori apelăm la specialiști pentru a obține o anumită înfățișare. Machiajul este un lucru incredibil și magic și de aceea toate femeile apelează la el pline de încredere.

 

În timp ce nu putem nega că frumusețea naturală este una de dorit, putem recunoaște că machiajul poate face lucrurile să fie mai distractive și mai atractive. Unele dintre cele mai comune îmbunătățiri la care apelează femeile sunt unghiile false, genele false și extensiile pentru gene.

 

Pentru cei dintre voi care nu sunteți pricepui în asta, extensiile de gene fac ca genele naturale să pară mai lungi fără să aibă aspectul genelor false care sunt lipite și sunt foarte evidente. Acesta reprezintă unul dintre cele mai comune aspecte pentru care femeile se duc la saloane de înfrumusețare.

 

Dar există anumite cazuri în care aceste extensii de gene nu sunt aplicate corect și unele femei ajung să aibă infecții la nivelul ochilor, pleoape inflamate și chiar le cad genele naturale. O femeie ce a preferat să rămână anonimă s-a dus la salonul Emmei Dhanjal, Emmaculate Beauty Salon, din Perth deoarece își dorea gene mai lungi pentru ziua ei de naștere.

 

Însă din păcate, Emma a rămas șocată atunci când a văzut rezultatul final al procedurii anterioare. Ea a postat online fotografii și le-a îndemnat pe femei să aibă grijă la ce saloane de înfrumusețare apelează. Emma a postat pe pagina ei de Facebook ceea ce a văzut și a spus „VĂ ROG, VĂ ROG, VĂ ROG, informați-vă! Această femeie a rămas fără genele ei naturale!”

 

În mod evident, cosmeticiana a rămas șocată. „Această săracă femeie a rămas cu niște gene naturale foarte afectate. Genele ei naturale au fost atât de afectate de procedura salonului la care a fost încât ele pur și simplu cădeau atunci când le atingeam cu penseta.”

 

„Ea și-a dorit gene pentru ziua ei de naștere în acest weekend, dar nu am avut de ce să lipesc fiecare geană deoarece genele ei naturale erau aproape inexistente.” Conform Emmei, clienta avea pleoapele inflamate și trebuia să viziteze un doctor din cauza infecției cauzată de acele gene.

 

„Este posibil ca genele ei să nu mai fie la fel niciodată. Asta nu ar trebui să se întâmple niciodată genelor, nu trebuie să vă fie frică să vă puneți extensii; dacă vă informați înainte și vă duceți într-un loc potrivit, genele voastre pot fi aplicate ani la rând fără nicio întrerupere.”

 

Ea chiar a afirmat că acele gene erau cele mai groaznice pe care le văzuse pe tot parcursul experienței ei de 7 ani în acest domeniu. „Mă mândresc foarte mult cu munca mea și mi se pare groaznic că asta se întâmplă în unele cazuri. Asigurați-vă că știți cu certitudine tot trecutul artistului pentru gene la care apelați.”

 

Postarea a captat atenția tuturor oamenilor din mediul virtual imediat. Aproape 2 000 de oameni au dat „like” postării și chiar au distribuit-o pentru a vedea și prietenii și familia lor, împreună cu propriile lor experiențe.

 

Una dintre femei a spus de asemenea: „Eu mi le-am făcut n urmă cu 4-5 săptămâni . Nu știu dacă este normal, dar ele mă înțeapă și mă mănâncă de fiecare dată când închid ochii… și unele dintre genele mele au sărit exact ca în acest caz…”

 

Așa că doamnelor, vă rugăm să fiți atente atunci când vă alegeți un salon la care să vă duceți pentru a vă pune extensii de gene sau când vi le cumpărați online. Dacă prețul este prea bun pentru a fi adevărat, atunci probabil așa este!

loading...

Add comment

%d bloggers like this: