Radio Simplu

Există oameni cu adevărat norocoși. Ei fac aceste 10 lucruri

Te-ai uitat vreodată la cineva care te-a făcut să exclami “Cât de norocos este. Are bani, carieră și cea mai frumoasă relație!”? Nu este un om dintr-o altă galaxie. Este un om obișnuit care doar gândește diferit. Acesta este singura diferență. În plus este o schimbare pe care oricne o poate face în propria viață. Pașii sunt simpli și îi ai aici:

1. Oamenii norocoși muncesc din greu
Ei nu sărbătoresc, nu petrec, nu anunță pe rețelele de socializare. Ei pur și simplu se mobilizează și muncesc. Zi și noapte nu e doar o replică pentru aceștia.

2. Se înconjoară de oameni pozitivi
Aceștia îi încurajează, nu-i trag în jos. Viața e suficient de grea și fără oameni care să-ți pună bețe în roate.

3. Se montează pozitiv în fiecare dimineață
Uneori ne trezim cu gânduri negative care ne pot demoraliza. Dar cei norocoși le înlătură înlocuindu-le cu gânduri pozitive. În plus, ei își încep diminețile in forță. Aleargă, fac sport în casă, plimbă câinele.

4. Au obiective clare 
Fie ca sunt despre carieră sau despre familie, oamenii norocoși știu exact ce și cum vor de la viață. Și nu se  abat de la ele sub nicio formă.

5. Nu bârfesc
Și nici nu se lasă distrași de criticile celor din jur. Ei își văd de treaba lor fără să se implice în intrigile de la birou. Dacă ajung cumva ținta bârfelor, le ignoră cu tact, fără să se lase afectați.

6. Simt mai mult decât gândesc
Emoțiile lor sunt puternice și mai intense. Ei nu au conflicte interioare despre gânduri și sentimente. Își lasă inima să-i ghideze.

7. Scopul e mai important ca planul
Planurile se mai schimbă. Pot să intervină lucruri care schimbă chiar și un plan perfect pus la punct. Scopul rămâne același. O carieră înfloritoare, copii buni la toate, o relație armonioasă, aceste lucruri rămân la fel.

8. Trăiesc în prezent
Oamenii norocoși au învățat să-și accepte trecutul și să nu se gândească obsesiv la viitor. Se bucură de ce au acum și aici.

9. Și ei sunt dezamăgiți uneori
Dar sunt suficient de puternici să-și înfrunte temerile și frustrările. Ei știu că răul este doar o pasă și dacă sunt suficient de puternici vor reuși să depășească orice obstacol.

10. Știu să multumească
Sunt conștienți că ce au realizat în viață nu li s-a oferit pe tavă, ci au muncit mult pentru fiecare succes. De aceea știu să mulțumească pentru orice rezultat pozitiv.

loading...

Add comment