Radio Simplu

Doar o femeie cu adevărat puternică e capabilă de așa ceva

Fiecare dintre noi are diferite modalități de a se îndrăgosti. Dar putem observa niște obiceiuri total neobișnuite când vine vorba despre femeile cu un psihic de fier. Ele nu urmează scenariul clasic. Așa că astăzi îți voi prezenta stilul unic caracteristic doar lor.

1. Nu sunt lipsite de compasiune, doar un pic mai precaute
Nu lasă pe cineva să le cunoască așa cum sunt cum adevărat, decât atunci când cel de alături arată că merită acest lucru. Și când ele sunt convinse că sunt în siguranță devin dintr-odată foarte deschise.

2. Au o imagine realistă despre iubire
Nu le place să se amestece printre norișorii pufoși ai iubirii oarbe. În schimb preferă să se concentreze ca să vadă cu ce au mai exact de a face.

3. Mintea primează în fața inimii
Femeile puternice nu iau niciodată decizii cu inima. Intră în jocul iubirii cu mintea lucidă și se relaxează numai dacă persoana de lângă merită efortul.

4. Au o multitudine de emoții
Chiar dacă în cele mai multe cazuri femeile cu un psihic puternic simt diverse lucruri ele nu permit sentimentelor să le influențeze. Știu cum să-și controleze emoțiile și să fie cerebrale.

5. Descoperă imediat profitorii
Da, ele chiar cred că ăceștia există. De aceea sunt întotdeauna pregătite pentru cineva care le vrea răul. Și se poartă cu ei în așa fel, încât nu va mai exista o altă întâlnire.

6. Nu au așteptări
Majoritatea relațiilor se distrug pentru că oamenii au așteptări. Dar femeile cu psihicul tare sunt conștinete că există și bune și rele într-o relație și iau lucrurile ca atare, ca să nu rămână dezamăgite la final.

7. Au o singură dragoste
Indiferent de ce spun oamenii ele cred în adevărata dragoste, iar atunci când își întâlnesc jumătatea i se dedică total. Asta nu înseamnă însă, că pe ceilalți îi tratează cu mai puțin interes.

8. Nu apreciază oamenii toxici
Au încredere în partenerii lor în totalitate. Nu lasă pe nimeni din exterior să se bage între ei ca să le strice relația. Luptă pentru ce e al lor și țin departe orice rău posibil.

9. Nu primesc pe nimeni înapoi în viața lor
Dacă cineva a greșit nu-și mai merită locul în viața unei femei puternice. Pentru ele este vorba în primul rând de respectul de sine.

loading...

Add comment