Radio Simplu

De ce e bine să faci amor în fiecare zi

Mulți au auzit de beneficiile pe care corpul le obține prin relațiile intime, dar ați știut că puteți vindeca unele afecțiuni făcând deseori dragoste? Din acest motiv, astăzi veți afla care sunt cele 10 boli pe care le puteți vindeca făcând amor.

 

În plus, practica intimității se transformă în beneficii de sănătate mintală, incontinență, circulația sângelui, etc. Acordați o atenție deosebită și aflați ce sunt aceste boli.

 

Inima

Menținerea frecventă a intimității sexuale, vă va ajuta în buna funcționare a inimii. Potrivit experților, reduce riscul atacurilor de inimă și al altor probleme cardiace.

 

Durere de cap

Pentru a calma durerea de cap, practica iubirii este foarte eficientă, deoarece eliberează oxitocina și crește endorfinele. Acești hormoni ajută organismul și mintea să se relaxeze în mod natural.

 

Antidepresiv

Îmbunătățește stima de sine, deoarece este un antidepresiv cu adevărat eficient.

 

Insomnie

Când sunteți într-o stare de relaxare la maxim, tensiunile sunt eliberate și somnul este favorizat.

 

Incontinența urinara

De asemenea, având intimitate regulată, ajută la combaterea incontinenței urinare, deoarece întărește pelvisul și împiedică scurgerea urinei.

 

Gripa

Credeți sau nu, funcționează și pentru gripă, așa că dacă aveți gripă, este nu mai bine să faceți dragoste, fiind un mare remediu natural. Acest lucru se datorează faptului că producția de anticorpi este descărcată în timpul plăcerii și din acest motiv devine un antiviral puternic.

 

Supraîncărcarea mușchilor

Dacă doriți o relaxare perfectă, relația intimă este soluția, deoarece este cel mai bun exercițiu de combatere a suprasolicitării mușchilor și articulațiilor.

 

Piele lucioasă

Servește, de asemenea, pentru a avea o piele lucioasă, deoarece eliberează toxine care se reflectă direct în aspectul pielii.

 

Prostată

Puteți contribui la reducerea riscului de apariție a cancerului de prostată. Ea devine o barieră de protecție împotriva apariției unor posibile tumori.

 

Cancer mamar

Este o barieră protectoare împotriva cancerului de sân, la fel ca și prostata. Stimularea sânului determină femeia să elibereze oxitocina, un hormon care protejează apariția acestui tip de cancer.

 

Acum, când știți aceste lucruri, salvați-vă sănătarea iubindu-l pe partenerul dumneavoastră!

 

loading...

Add comment

%d bloggers like this: