Radio Simplu

Dacă ai una dintre aceste 15 probleme, consumă apă cu lămâie în loc să iei pastile

Consumul de apă cu lămâie dimineața pe stomacul gol oferă diferite beneficii pentru sănătate. Această băutură uimitoare este bogată în antioxidanți, proteine, vitaminele B și C, fosfor, uleiuri volatile, potasiu, flavonoide și carbohidrați. Întărește sistemul imunitar și are proprietăți antibacteriene. Deoarece este bogată în magneziu, vitamine, pectină, calciu, bioflavonoide, limonen și acid citric, apa cu lămâie combate efectiv infecțiile. Incepe ziua cu apă cu lămâie și vei îmbunătăți digestia, vei lupta împotriva foamei, poftelor, vei stimula pierderea in greutate și, de asemenea, vei controla echilibrului pH-ului.

Iată beneficiile pentru sănătate ale apei cu lămâie:

  1. Vindecă acnee

Apa cu lămâie are capacitatea de a reduce aciditatea din corpul tău, precum și de a preveni apariția acneei. Clătiți fața cu apă cu lămâie pentru a scăpa de acnee și, de asemenea, pentru a îmbunătăți starea pielii.

       2. Scapă de pietrele la rinichi

Lămâia este plină cu potasiu, acesta fiind  un mineral care poate ridica de fapt nivelul de citrat în urină și previne oxalatul.

       3. Îngrijește sistemul imunitar

Ele sunt un mare sprijin pentru sistemul limfatic; ca rezultat, sistemul imunitar poate scapa eficient de agenti patogeni.

       4. Durerea vezicii biliare

Consumă un pahar de apă cu lămâie la masa de prânz pentru a scăpa de pietrele ale vezicii biliare și, de asemenea, pentru a scădea durerea produsă de acestea.

       5. Remedierea răcelii și gripei

Este un antioxidant natural care este încărcat cu vitamina C. Lămâia are capacitatea de a spori sistemul imunitar pentru a lupta împotriva răcelii și a gripei. Ea are componente puternice antibacteriene și antivirale, de aceea consumul de apă cu lămâie este cea mai bună protecție împotriva bolilor sezoniere.

       6. Vindecă boala de reflux gastroesofagian

Unii oameni au susținut că apa cu lămâie poate diminua de fapt efectele refluxul gastroesofagian.

        7. Îmbunătățește cuticulele

Apele cu lămâie are capacitatea de a face unghiile mai puternice, precum și de a îndepărta pata albă care apare de obicei pe partea de sus a unghiei.

        8. Tratamentul fibromialgiei

Combinația apei cu lămâie cu un exercițiu de yoga poate atenua epuizarea cauzată de fibromialgie.

        9. Reduce inflamația

De fapt, poate reduce inflamația din organism datorită conținutului puternic antiinflamator.

      10. Îndepărtează mușchii răniți după antrenamente

Consumați un pahar de suc de lamaie după un antrenament energic pentru a diminua durerea musculară pe care o aveți.

      11.Scade umflarea articulațiilor

Apa cu lămâie are capacitatea de a scădea acidul uric din articulații, care previne în mod eficient umflarea și durerea, precum și condițiile inflamatorii la fel ca guta.

     12. Reduce poftele de alcool

Consumați suc de lămâie la petreceri, pentru a vă împiedica să consumați alcool și a vă durea capul dimineața.

      13. Vindecă colita

Colita a fost cunoscută ca o condiție care se datorează dezechilibrului acidului alcalin din organism. Starea poate fi tratată prin consumarea regulată a apei cu lămâie, ceea ce va echilibra mai curând nivelurile de pH, precum și reducerea acidității în sânge.

      14. Luptă împotriva intoxicației cu alimente

Consumați zilnic un pahar de apă cu lămâie, pentru a preveni otrăvurile alimentare atunci când sunteți pe cale să călătoriți sau în orice zi obișnuită.

      15. Reduce apetitul

Acesta vă poate reduce apetitului datorită conținutului său bogat de vitamine și enzime care reglează nivelul zahărului din sânge și ajută la menținerea unei greutăți sănătoase. De asemenea, conține pectină, care este o fibră care ajută la digestie și îmbunătățește sistemul digestiv.

loading...

Add comment