Radio Simplu

Cum să seduci un bărbat în funcție de zodie – Iată ce complimente să-i faci!

1. Berbec

Sunt oameni activi și fac totul cu pasiune. Dacă vrei să faci un Berbec să capete și mai multă încredere în el, fă-i complimente cu privire la sinceritatea sa și la determinarea de care dă dovadă de fiecare dată.

 

2. Taur

Taurii îi cuceresc pe ceilalți fără prea mult efort și apreciază doar relațiile bazate pe sentimente sincere. Un Taur se va simți minunat dacă primește complimente cu privire la abilitățile lui de ascultare și de a da sfaturi excelente.

 

3. Gemeni

Gemenii au o personalitate incredibilă, dar ceea ce îi face unici e capacitatatea lor de invidiat de a se adapta oricărei situații. Acesta e complimentul pe care trebuie să-l primească cel mai des bărbatul Gemeni.

 

4. Rac

Toată lumea crede despre Raci că sunt romantici fără speranță, dar au o inimă enormă și nu își ascund niciodată sentimentele puternice. Dacă vrei să cucerești un Rac, spune-i cât de bun și de atent este.

 

5. Leu

Leii sunt persoane extrem de ambițioase și nu se tem să muncească din greu. Leii sunt prieteni extrem de devotați. Vei face un Leu să zâmbească cu gura până la urechi dacă îi spui cât de mult apreciezi prietenia sa.

 

6. Fecioară

Fecioarele sunt persoane generoase și nu ezită să sară în ajutorul prietenilor sau familiei dacă aceștia au nevoie de ei. Spune-i unei Fecioare cât de mult înseamnă pentru tine și îl vei cuceri cu siguranță.

 

7. Balanță

Balanțele sunt persoane foarte amabile care cuceresc pe oricine și sunt dovada că nu poți fi niciodată prea drăguț. Complimentează o Balanță cu privire la felul său incredibil de a fi mereu săritori și amabili.

 

8. Scorpion

Scorpionii își exprim foarte bine emoțiile. Scorpionii iubesc enorm atunci când o fac și vor face tot ce le stă în putință ca să nu-și dezamăgească partenerul. Merită complimentați pentru devotamentul lor.

 

9. Săgetător

Săgetătorii sunt oameni extrem de creativi și au o mulțime de idei și viziuni fascinante. Săgetătorii merită o mulțime de complimente pentru curajul de care dau dovadă.

 

10. Capricorn

Capricornii gândesc mult și reflectă îndelungat asupra lucrurilor înainte de a lua o decizie. Trebuie să le faci complimente pentru seriozitatea de care dau dovadă atunci când analizează lucrurile.

 

11. Vărsător

Vărsătorii sunt persoane care iubesc extrem de mult independența. Sunt oameni bânzi și atenți care sunt mereu dispuși să ajute la nevoie persoanele la care țin. Arată-i unui Vărsător cât îl apreciez complimentându-l cu privire la generozitatea sa.

 

12. Pești

Peștii sunt persoane receptive, se adaptează ușor la situații și nimic nu le stă în cale. Au o inimă de aur și sunt oamenii extrem de devotați așa că merită complimentați pentru bunătatea lor sufletească.

loading...

Add comment