Radio Simplu

Cum să devii iubita ideală – 8 secrete pentru a-ți cuceri partenerul în fiecare zi

Dacă vrei să ai o relație sănătoasă și armonioasă cu partenerul tău, nu face compromisuri și nu renunța la propria ta fericire doar ca să-ți mulțumești partenerul.

Există câteva lucruri pe care le poți face pentru ca partenerul tău să vrea să rămână mereu alături de tine:

 

1. Atrage priviri când sunteți împreună

Aspectul fizic al partenerei lor contează foarte mult pentru bărbați și influențează decizia lor de a avea o relație cu femeia respectivă. Aranjează-te și arată cât de atrăgătoare poți pentru ca ceilalți să întoarcă privirea după tine atunci când ieșiți împreună.

 

2. Ai respect de sine

Nimeni nu e superior celuilalt. Dragostea este un sentiment care se trăiește în doi și vă face egali. Ai încredere în tine și nu renunța la a avea personalitate proprie. Dacă te respecți cu adevărat, iubitul tău o va face și el la rândul lui, ba chiar te va admira.

 

3. Nu renunța la viața ta personală

Iubitul tău face parte din viața ta, dar nu reprezintă totul pentru tine și altceva nu mai există. Dacă ești mereu cu el sau ești la dispoziția lui oricând dorește, nu te va aprecia niciodată la adevărata ta valoare.

 

4. Nu te lăsa cucerită cu ușurință

Dacă observi că partenerul tău are impresia că ești la picioarele lui și că ai face orice îți cere, demonstrează-i că trebuie să muncească din greu ca să te câștige. E posibil să se sperie un pic de atitudinea ta, dar e mai bine să știe că vrei să fii o prioritate în viața sa.

 

5. Arată-i afecțiune în public

Bărbații adoră atunci când femeile se comportă drăgăstos cu ei în văzul tuturor. Îi face să se simtă doriți și extrem de norocoși. Înconjoară-i gâtul cu brațul sau mângâie-i ușor obrazul ca să-l surprinzi. Se va bucura și se va comporta mereu afecutos cu tine.

 

6.  Nu renunța la visurile tale

Trăiește-ți viața cu pasiune și fă-ți planuri și visuri. Partenerul tău nu te va respecta suficient dacă el îți povestește mereu despre planurile și visurile lui, iar tu nu ai nimic în comun cu el în acest domeniu al realizării personale.

 

7. Nu fi prima care propune să vă împăcați după o ceartă

E foarte important mai ales dacă nu ești vinovată cu nimic. Dacă piretenul tău nu te apreciază suficient de mult ca să-și ceară iertare primul și ești nevoită să o faci tu de fiecare dată, tratează-l cu indiferență o perioadă. Dacă-i pasă cu adevărat, îți va cere scuze ca să nu rămâi supărată.

 

8. Nu depinde în totalitate de el

Demonstrează că ești independentă chiar și atunci când lenevești în pat acasă. Comportă-te ca o fată care se poate descurca singură și care are ce face atunci când nu e cu prietenul ei. Trebuie să fie conștient că fiecare clipă petrecută cu tine e un privilegiu.

loading...

Add comment