Radio Simplu

Cum îți arată că te iubește în funcție de zodia lui

Fiecare semn zodiacal își exprimă sentimentele diferit, chiar și cele care aparțin aceluiași element. Zodia ta poate dezvălui multe despre modul în care îți exprimi emoțiile.

Mai mult decât atât, elementul semnului tău zodiacal poate spune o întreagă poveste despre starea ta emoțională.

Uite cum îți exprimă emoțiile fiecare semn zodiacal:

Berbec
Persoanele născute în această zodie nu împărtășesc niciodată puctele lor slabe cu alți oameni, în schimb, dacă îi enervezi, cu siguranță vei ști acest lucru.

Berbecii au o personalitate complexă și nu își ascund sentimentele decât atunci când nu sunt siguri că acestea sunt împărtășite.

Taur
Taurilor nu le place deloc să aibă de a face cu propriile emoții. Dacă au sentimente copleșitoare, tind să se retragă și să nu le acorde prea multă atenție.

De obicei, aceștia își ascund sentimentele, excepția fiind cazurile în care se întâmplă ceva groaznic.

Gemeni

Fiind un semn sociabil, geamănul nu are nicio problemă în a-și exprima sentimentele. Aceste persoane au obiceiul de a da cărțile pe față și au grijă să nu lase niciodată semne de întrebare.

Dacă oamenii din această zodie nu se exprimă, pot ajunge la depresie și izolare.

Rac
Fiind una dintre cele mai complicate zodii, un rac nu știe mereu cum să își gestioneze emoțiile.

În cele mai multe dintre cazuri, racii își ascund sentimentele și încearcă să le înțeleagă pe cont propriu. De fapt, nu poți ști niciodată la ce să te aștepți de la un rac.

Leu

Leii sunt plini de pasiune, așa că nu se vor abține din a se exprima liber. Mai mult decât atât, emoțiile acestor persoane pot fi atât de puternice încât îi poate pune în dificulate pe toți din jurul lor.

De asemenea, leii par a fi egocentriști, așa că să nu te mire dacă vor vorbi doar despre sentimentele lor.

Fecioară
Fecioarele au un mod practic de a face față emoțiilor. Oamenii din această zodie arată ceea ce simt doar dacă se simt foarte confortabil.

În plus, nu le place să bată apa în piuă cu partea emoțională a lucrurilor, așa că pun totul pe tavă pentru a putea trece de această povară.

Balanță
Balanțele au o mare problemă în împărtășirea emoțiilor, dar au un motiv întemeiat pentru asta.

Le pasă prea mult de ceea ce simt alții, așa că nu vor să provoace alte probleme. Cu toate astea, reprimarea emoțiilor poate cauza foarte multe probleme în relațiile personale.

Scorpion

Emoțiile și stările unui scorpion pot deveni atât de copleșitoare încât îți vor exploda în față.

Persoanele din zodia scorpionului au sentimente volatile și turbulente, așa că ar fi indicat să nu le provoci.

De asemenea, scorpionii sunt foarte răzbunători, iar atunci când sunt călcați pe coadă vor avea grijă să îți spună tot ceea ce simt pentru tine.

Săgetător
Și această zodie este plină de pasiune, dar, cu toate astea, nu se exprimă la fel ca celelalte zodii de foc.

Săgetătorii pot avea atât de multe sentimente, încât să ajungă la depresie, dar vor avea întotdeauna grijă ca cei din jurul lor să nu afle asta.

Capricorn
Capricornilor nu le place să se lase conduși de emoții, așa că vor face tot posibilul să rămână cu picioarele pe pământ.

Ei tind să vadă lumea într-o lumină negativă, lucru care îi poate trage în jos. În plus, au o personalitate practică, analitică, motiv pentru care analizează și gândesc foarte mult lucrurile, înainte să le exprime.

Vărsător
Persoanele din această zodie au foarte multe sentimente și și-ar dori să le exprime, doar că de cele mai multe ori nu știu cum să facă acest lucru.

Preferă să nu se gândească la ceea ce simt, decât să înfrunte situația.

De exemplu, atunci când se simt triști sau supărați, aleg să plănuiască o excursie cu prietenii.

Pești
Uneori, peștii nu știu ce e de capul lor și devin foarte confuzi. Pentru că sunt un semn extrem de sensibil, peștii pot fi copleșiți de depresie sau anxietate.

Dacă spun ceea ce simt, peștii pot evita o cădere emoțională.

Desigur, acest lucru este relativ, pentru că, de multe ori, nici ei nu știu ce emoții îi încearcă.

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment

%d bloggers like this: